Neler Yeni

RTX Ekran Kartı Isınma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
öncelikle bu durumdan inş kurtulursun fan rpm ayarını kontrol et kartın termal macunu ne durumda onlara bir bak ve hava sirkülasyonuna dikkat et bu arada PUBG de kaç saatin var bende pubg oynuyorumtermal macun harıc

öncelikle bu durumdan inş kurtulursun fan rpm ayarını kontrol et kartın termal macunu ne durumda onlara bir bak ve hava sirkülasyonuna dikkat et bu arada PUBG de kaç saatin var bende pubg oynuyorum
hava sırkulasyonu ıyı fanlar hep sonda calısıyor zaten termal macunları arkdasım kontrol etmesı gerek ve pubg de 5684 saatım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen msı afterburner açıp PUBG içinden ekran görüntüsü at bakalım nasılmış. Bir de işlemcin nedir?
afturburner yuklu degıl ama yuklıyeyım atayım bro ısloemdım ryzen 7 5700x3D

Sen msı afterburner açıp PUBG içinden ekran görüntüsü at bakalım nasılmış. Bir de işlemcin nedir?
Nvida üzerinden açtım şuan neden 77 bilmiyorum haha ama her zaman 83-85 oluyor işlemci ryzen 7 5700x3d

Ekler

• Screenshot_2024-10-19-21-07-03-615_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-10-19-21-07-03-615_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Hit: 22
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
85 dereceye kadar normal zaten. 85i geçmiyorsa sorun olmaz. Oynamaya devam edebilirsin.
suan 80 oldu arkadasimda ayni kasa var onunki hic 85 olmuyor ondan 3070 var 85 olmasi canimi sıkıyor BRO

Death Mark

80+ Bronze

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Genellikle Steam pubg oynuyorum ve ekran kartım çok ısınıyor 85 dereceleri görüyor kasanın ön camı açık yan camı acık yazın ebde klima hiç kapanmadan çalıştı içersi buz gibi olurdu ama her zaman çok ısınıyor termal macun 6 ay kadar önce değişti boşta iken sıcaklık 40-45 arası ama oyunda çok ısınıyor. kasanın linkini bırakıyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Şuan lobiye girdim 81 derece

3080ti kullanıyorum aynı sorun vardı bende de fanlar %100de dönerken 87 civarı görüyordu termal macun ve BAKIR TERMAL PED uygulaması yaptım 20 derece fark oluştu ve fanlar %60 civarında dönüyor şu an aynı işlemi uygulamanı öneririm 300w üstü güç çeken kartları soğutmak epey zor oluyor.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
%100 fan devirlerinde 85 derece nasıl normal oluyor? Dizüstü bilgisayar değil ki bu.
kankam 85 derceye kadar sorun olmaz fps düşüşü gibi bir problem yaşamazsın abartmayın şu işlemci ve ekran kartı sıcaklığını ekran kartı ve işlemci 85 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz tabikide 65-70de çalışssa daha iyi ama 85e kadar sorun yok

Death Mark

80+ Bronze
kankam 85 derceye kadar sorun olmaz fps düşüşü gibi bir problem yaşamazsın abartmayın şu işlemci ve ekran kartı sıcaklığını ekran kartı ve işlemci 85 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz tabikide 65-70de çalışssa daha iyi ama 85e kadar sorun yok
Konu sahibinin ne yazdığını iyi okudunuz mu? :cautious: 3000 RPM'de uçak motoru gibi ses çıkarırken 85 derece çalışma sıcaklığı kabul edilebilir bir düzey değildir.
knk eskıden msı afturburner kullanırken oyuna gırınce fanları %90 ve %100 guc arasında kullanıyordu rpm hatırlamıyorum ama son gucde kullanıyor fanlar ortalıgı yıkacak gıbı ses cıkıyordu ve kasanın fanlarının arkasına elımı koyuyorum ıcerı buz gıbı hava verıyor yeterlı olmalı
Ekran kartının en yakın zaman içinde servise gitmesi gerekiyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
hava sırkulasyonu ıyı fanlar hep sonda calısıyor zaten termal macunları arkdasım kontrol etmesı gerek ve pubg de 5684 saatım var

Nvida üzerinden açtım şuan neden 77 bilmiyorum haha ama her zaman 83-85 oluyor işlemci ryzen 7 5700x3d
Mining çıkmasın olmasın senin kart gigbyte soğutması kötü biliyoruz da bu modelde değil

%100 fan devirlerinde 85 derece nasıl normal oluyor? Dizüstü bilgisayar değil ki bu.
Normal değil zaten herbogolok bu arkadaşlar ondan yüz fanda normal diyen normal değildir

Hacım bana normal gelmedi adamlar shadow of tombrider cyberpunk oynuyor kart 68 73 dereceleri çok zor geçiyor

Baksana hacı teste kart 60 61 i geçmiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
3080ti kullanıyorum aynı sorun vardı bende de fanlar %100de dönerken 87 civarı görüyordu termal macun ve BAKIR TERMAL PED uygulaması yaptım 20 derece fark oluştu ve fanlar %60 civarında dönüyor şu an aynı işlemi uygulamanı öneririm 300w üstü güç çeken kartları soğutmak epey zor oluyor.
eyvallah deneyecegım

ekran kartını ne zaman aldın
10 ay falan olmustur

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
Mining çıkmasın olmasın senin kart gigbyte soğutması kötü biliyoruz da bu modelde değil

Normal değil zaten herbogolok bu arkadaşlar ondan yüz fanda normal diyen normal değildir

Hacım bana normal gelmedi adamlar shadow of tombrider cyberpunk oynuyor kart 68 73 dereceleri çok zor geçiyor

Baksana hacı teste kart 60 61 i geçmiyor
elımde cool master ın ıyı bır termal macunu vardı onu kullanırım ama termal pad nerden alırım bılmıyorum ınternete bakayım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba arkadaşlar Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Genellikle Steam pubg oynuyorum ve ekran kartım çok ısınıyor 85 dereceleri görüyor kasanın ön camı açık yan camı acık yazın ebde klima hiç kapanmadan çalıştı içersi buz gibi olurdu ama her zaman çok ısınıyor termal macun 6 ay kadar önce değişti boşta iken sıcaklık 40-45 arası ama oyunda çok ısınıyor. kasanın linkini bırakıyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Şuan lobiye girdim 81 derece

Knk Eğer sürdüğü macun kalitesizse veya yanlış sürmüşse oda neden olabilir ve Maçın kadar önemli olan bir diğer şey pad'leri onlarıda değistir çok fark eder

Top Bottom