Yardım RX 6800 XT %100 Kullanım Sorunu

marka model kartın sıcaklıkları kfg içi açılıp açılmamsı gibi faktörler de var
Hocam redragon rx6800xt modeli için açılmamış dedi adam mining yapılmadı dedi ama kartın üstünde düz beyaz etiket var gidip test edip alıcan ne gibi testler yapayım hiç bilmiyorum da bu işleri o yüzden sordum öğrenciyim dolandırılmak istemiyorum.

msi afterburnerdan fan hızını yükselt otomatikte bazen saçmalıyo kartlar
hocam yükselmesin sıcaklık diye 100 e çektim fanları ama 110 civarına kadar çıkıyor sıcaklık. geçenlerde macun değiştirmek için açmıştım bi tane pad düştü tek duruyordu kendim rastgele koydum olduğu yere, sanırım o tam oturmadı ve sıcaklığı artıyor anlık olarak çünkü normal alt+tab yapınca direk 65-70e düşüyor sıcaklık

Hocam redragon rx6800xt modeli için açılmamış dedi adam mining yapılmadı dedi ama kartın üstünde düz beyaz etiket var gidip test edip alıcan ne gibi testler yapayım hiç bilmiyorum da bu işleri o yüzden sordum öğrenciyim dolandırılmak istemiyorum.
gitmene gerek yok 20dk furmak testi iste sana kart gözükecek şekilde video atsın sonra 15dk se occt vram testi iste vram testi yaparken hw info yazılımından bellek ve bellek bağlantı sıcaklıkları gözükecek şekilde video atsın sen bu videoları burda paylaş yardımcı olurlar al alma alıcaksan şu fiyata düş falan derler

hocam arkada vidada etiketler olur ve bi tane vidada boya gibi bişey olur ortadaki onlarda sıkıntı yoksa açılmamıştır diye düşünüyorum
sapphire-radeon-rx-6800-xt-nitro-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-11304-02-20g-2436.webp

işretlediğim yerler bide furmark testi occt testi vs isteyin kesinlikle. he bide ben 2 sene önce 10k gibi bi fiyata almıştım rx 6800xt sapphire nitro+ kartı

hocam yükselmesin sıcaklık diye 100 e çektim fanları ama 110 civarına kadar çıkıyor sıcaklık. geçenlerde macun değiştirmek için açmıştım bi tane pad düştü tek duruyordu kendim rastgele koydum olduğu yere, sanırım o tam oturmadı ve sıcaklığı artıyor anlık olarak çünkü normal alt+tab yapınca direk 65-70e düşüyor sıcaklık
yetersiz bilgi ile yaptıysan normal artması

Normal falan demişler ama bence oyunun menüsünde benim bilgisayarlım hiç ekran kartını 100de100 kullanmadı menüde genelde işlemcim 60 70 arasıydı eğer senin oyun açılır açılmazdan dediğin şey menüyse bence normal değil oc falan yaptıysan kartı stock haline çek düzelmediyse driver sil yükle sıcaklıklarında yüksek eğer vram sıcaklıkların yüksek değilse sadece macunu silip faz değişimli pad alıp onu uygulyabilirsin
kargoları bekliyorum onun için hocam honeywell ptm 7950 sipariş verdim aliexpressten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklık için driverdan bahsetmedim kardeşim oc falan yaptıysa geri stock haline çevirmesi için driverdan bahsettim ki bir nevi bağlantı şeyler demişim zaten
6800 kullanırken Gaming x serisi kullanıyordum driverdn dolayı kartdaki ledi bile değiştiremiyordum amd de drivee önemli yani
hocam birde kasa fanları için arctic p12 max almayı düşünüyorum kasa için şuan sadece kasayla gelen fanlar ve 2 tane ekstra üst için fan almıştım onlar var ne kadar etkisi olur sizce?

kargoları bekliyorum onun için hocam honeywell ptm 7950 sipariş verdim aliexpressten

hocam birde kasa fanları için arctic p12 max almayı düşünüyorum kasa için şuan sadece kasayla gelen fanlar ve 2 tane ekstra üst için fan almıştım onlar var ne kadar etkisi olur sizce?
Benim 6900xt yi uzay montaj ile kasa içinde testi aynı değerleri veriyor hava akışını iyi ayarladığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum asıl değişim kasa fanıyla değil bakım ile hissedersiniz

Benim 6900xt yi uzay montaj ile kasa içinde testi aynı değerleri veriyor hava akışını iyi ayarladığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum asıl değişim kasa fanıyla değil bakım ile hissedersiniz
onu zaten yakın zamanda yapmayı düşünüyorum padler olsun faz değişimli macun olsun işlemci fanı olsun kargoları bekliyorum. fakat elimde sadece 1.5mm ve 1mm pad olacak bazı yerlerde daha kalın istiyor mesela 2.5 isteyen yerde bir kat 1.5mm bi katta 1mm koyup üst üste 2.5 yapsam bir sorun yaşar mıyım

onu zaten yakın zamanda yapmayı düşünüyorum padler olsun faz değişimli macun olsun işlemci fanı olsun kargoları bekliyorum. fakat elimde sadece 1.5mm ve 1mm pad olacak bazı yerlerde daha kalın istiyor mesela 2.5 isteyen yerde bir kat 1.5mm bi katta 1mm koyup üst üste 2.5 yapsam bir sorun yaşar mıyım
Macun bakımı yaptığım oldu ama hayatımda hiç termal ped değiştirmedim bilemiyorum

gitmene gerek yok 20dk furmak testi iste sana kart gözükecek şekilde video atsın sonra 15dk se occt vram testi iste vram testi yaparken hw info yazılımından bellek ve bellek bağlantı sıcaklıkları gözükecek şekilde video atsın sen bu videoları burda paylaş yardımcı olurlar al alma alıcaksan şu fiyata düş falan derler
Hocam bu yazdıklarınız yeterli midir

hocam arkada vidada etiketler olur ve bi tane vidada boya gibi bişey olur ortadaki onlarda sıkıntı yoksa açılmamıştır diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
işretlediğim yerler bide furmark testi occt testi vs isteyin kesinlikle. he bide ben 2 sene önce 10k gibi bi fiyata almıştım rx 6800xt sapphire nitro+ kartı
Fiyatı iyi o zaman di mi hocam fotoğraf atıyorum bi dk

Karttan iki tane var hocam bence açılmış kart.

Ekler

• 1000014159.webp
    1000014159.webp
    108 KB · Hit: 10
  • 1000014158.webp
    1000014158.webp
    66 KB · Hit: 9
Hocam bu yazdıklarınız yeterli midir

Fiyatı iyi o zaman di mi hocam fotoğraf atıyorum bi dk

Karttan iki tane var hocam bence açılmış kart.
Eğer dediğim testlerde sonuçlar iyise evet kartın fiyatı da iyi o zaman

Güvenlik etiketi duruyor açılmmış gibi testlerde sonuçlar iyi çıkar eğer almaya gidersen kartın arkasındaki vidalara bak tornavida izi varmı diye

Admın üslübüna dikkat et senle nasıl konuştuğna falan yani aceleci mi yoksa sakin mi falan diye

Eğer dediğim testlerde sonuçlar iyise evet kartın fiyatı da iyi o zaman

Güvenlik etiketi duruyor açılmmış gibi testlerde sonuçlar iyi çıkar eğer almaya gidersen kartın arkasındaki vidalara bak tornavida izi varmı diye

Admın üslübüna dikkat et senle nasıl konuştuğna falan yani aceleci mi yoksa sakin mi falan diye
Hocam sanki hafif bi heyecanlı gibiydi ama kendi konuşma şeklide öyle olabilir söylendiğine göre kart kendisine değil fakrlı birine aitmiş bu satıyormuş adam ona 1500tl kar vericekmiş aldığı kişi pilotmuş karttan 2 tane varmış biride adamın oğlununmuş 10 günlük izine çıktı haftaya perşembe gibi falan alıcam kartı.

İlan bu hocam https://shbd.io/s/TiyD9UAW

Geri