Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Gürkan Özgedik
Monitör çok iyi 4 gündür kullanıyorum bir sorun çıkmadı

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mete
Evet evet aynısı hatta size anlatabilmek için telefondan çekip yüklüyorum garip bir durum ne yapmak lazım acaba. masaüstümün ss i bu mesela açmaya çalışıyorum bu şekilde açılıyor. Alıntıyı görüntüle
Hocam bendeki sorun eklediğim renk profilinden kaynaklanıyormuş. Sizde önceki mesajlarda bulunan Rtings'in G60SD incelemesindeki renk profilini yüklediyseniz eğer kaldırıp tekrar deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Hocam bendeki sorun eklediğim renk profilinden kaynaklanıyormuş. Sizde önceki mesajlarda bulunan Rtings'in G60SD incelemesindeki renk profilini yüklediyseniz eğer kaldırıp tekrar deneyin.
aaa evet o ayarı yapmıştım düzelttim şimdi düzeldi gerçekten aa çok ilginç. çok teşekkür ederim hocam bu arada ya içim ferahladı resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
berke erzan
hayır masaüstü kullanıyorum. Ekran kartım gtx 1050ti. Dp ile 2k da 240hz desteklediğini okumuştum , bu arada dp ile hdrı açınca 10 bit renk derinliğine ulaşabildim ama sadece hdr açıkken ayrıca maalesef hala 2kda 240 hz seçemiyorum
aynı durumu bende yaşadım hocam 1050 tide tek çözüm elle çözünürlük eklemek nvidia denetim masasından

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MamiTheHL1
ICC profili demişken monitörün sürücülerini yüklediğimizde gelen ICC profilini kullanıyorum, başka kullanan var mı acaba?
1743714434343.png

solid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Sağlam
aynı durumu bende yaşadım hocam 1050 tide tek çözüm elle çözünürlük eklemek nvidia denetim masasından
hocam elle çözünürlük nasıl ekliyorsunuz özelleştir kısmından mı ? ben onu denedim 2k 240hz ayarladığımda test başarısız monitör desteklemiyor gibisinden bir hata aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
berke erzan
hocam elle çözünürlük nasıl ekliyorsunuz özelleştir kısmından mı ? ben onu denedim 2k 240hz ayarladığımda test başarısız monitör desteklemiyor gibisinden bir hata aldım
210 220 230 sırayla deneyin 240 a kadar çıkmaya izin veriyor aynen özelleştir kısmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
4 saat kadar kullanımda pc başında olmama rağmen kendini kapatma moduna aldı tamama tıklamazsam kapatacağını söyledi bu normal mi kapatabilir miyim bu modunu ?

skysonic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erman Büyük
Arkadaşlar selamlar, buradaki kampanyayı yakalayamadım. Ancak son dakikada n11 üzerinden gamers_arena satıcısından kupon indirimi ile 20.499 TL'ye sipariş verdim. Muhtemelen burayı takip eden başka kişiler de sipariş verdi çünkü kampanya biter bitmez tüm stoklar hızlıca tükendi. Ben ürünü aldığımda 14 adet stok varken bir kaç saat içerisinde stok yavaş yavaş azalıp tükendi. Gamers_arena Çarşamba günü kargoya vermesi gereken ürünü sürekli yoğunluk var diyerek göndermiyor. Bu da benim aklıma istemsizce şunu getiriyor; Ya ellerinde olmayan stoğu sattılar (ki hiç sanmıyorum diğer sitelerde de yüklü miktarda stokları vardı), ya da şu anda samsung'un fiyat yükseltmesini fırsat bilip stokçuluk yapıyorlar ki durum böyleyse çok feci uğraşırım kendileriyle :)Aranızda benzer sorun yaşayan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar, buradaki kampanyayı yakalayamadım. Ancak son dakikada n11 üzerinden gamers_arena satıcısından kupon indirimi ile 20.499 TL'ye sipariş verdim. Muhtemelen burayı takip eden başka kişiler de sipariş verdi çünkü kampanya biter bitmez tüm stoklar hızlıca tükendi. Ben ürünü aldığımda 14 adet stok varken bir kaç saat içerisinde stok yavaş yavaş azalıp tükendi. Gamers_arena Çarşamba günü kargoya vermesi gereken ürünü sürekli yoğunluk var diyerek göndermiyor. Bu da benim aklıma istemsizce şunu getiriyor; Ya ellerinde olmayan stoğu sattılar (ki hiç sanmıyorum diğer sitelerde de yüklü miktarda stokları vardı), ya da şu anda samsung'un fiyat yükseltmesini fırsat bilip stokçuluk yapıyorlar ki durum böyleyse çok feci uğraşırım kendileriyle :)Aranızda benzer sorun yaşayan var mı?
Kendileriyle tekrar konuştum, ürünün firma stoğunda olmadığını ve bayram dönüşü distribütör deposunda yaşanan yoğunluk nedeniyle sevkiyatlarda gecikme yaşandığını belirttiler. Ürün bugün kendi depolarına ulaşacakmış ve gün içerisinde mutlaka kargoya verilecekmiş.

Son düzenleme:
Top Bottom