❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

2 kez alışveriş yaptım ikisindede vergi çıkmadı ertesi gün kargoya verdiler ürünleride
Bakalım hocam belki bu sefer gecikir baya kişi ürün aldı sonuçta hepsini kargolamalari uzun sürebilir gibi benim ew200u siparis ettikten sonra iptal etmiştim ardından ew300 almıştım o arada 25 kişi felan daha sipariş vermisti

Bakalım hocam belki bu sefer gecikir baya kişi ürün aldı sonuçta hepsini kargolamalari uzun sürebilir gibi benim ew200u siparis ettikten sonra iptal etmiştim ardından ew300 almıştım o arada 25 kişi felan daha sipariş vermisti
hayırlı olsun umarım en kısa sürede ulaşır eline

EM6L mi Nova mı alayım kararsız kaldım.

hocam ilk bunu yazdım:
Can you please send my order via yun express TR ID number: ****** My order number: #****** thanks a lot.

sonra bunu yazdım:
Can you please lower the price of the product to avoid tax in my country?

cevap olarak bunu yazdılar:
Sorry for the late reply due to the weekend.
Sure we will arrange YunExpress and declare it as $15, please dont worry.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

shanling ua4 öneririm güçlü kaliteli dac. şuan letshuoer s12 ve sennheiser hd600 ile kullanıyorum gayet memnunum sürülmesi zor kulaklıkları sürebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hifiman sundara closed back olabilir
vergisiz olmasaydı asla alışveriş yapmazdım aynı taktiği kullandım teşekkür ederim sağolasın.

Bu arada GPX2 kulaklığa sahibim. Sağlam bir EQ ayarım var. Ve herkesin merak ettiği soruyu deneyeceğim. ALLAH kazasız belasız gelmesini sağlarsa eğer :

SIMGOT EM6L ve MOONDROP DAWN PRO Dac aldım. Buna'da EQ Yapınca İkisini karşılaştırıcam. Bakalım iem kazanacak mı merakla bekliyoruz. GPX2'yi emekliye ayıracak mıyız bakacağız.. Foruma bir sorum var arkadaşlar bu dac'ı anakarta bağlamak istiyorum hangi kablodan almalıyım yardımcı olur musunuz? Dac masaüstüne koyulacak ve kulaklığı'da daca bağlayacağım. Dac anakarta kayıpsız veri iletmeli en iyi kablo hangisidir? <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,531
Üyeler
183,441
Son üye
emrevyst
Geri