❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

dostlar Simgot EW300 almayı düşünüyorum, ayrı bir dac gerekli mi yoksa direkt pc'ye takıp kullanabilir miyim?

ayrıca iem kulaklıklar hakkında pek bilgim yok kz zsn pro x var ve bunu aldığımdan beri oyuncu kulaklıklarını bıraktım, çok hoşuma gittiler. Şuan elimde olan iem ile Simgot EW300 arasında çok fark var mıdır? sizce geçmeye değer mi?

Son düzenleme:
rica ederim hayırlı olsun hocam. ben fiio nun LT TC5 kablosunu kullanıyorum yurtdışından getirtmiştim bulabilirseniz iyidir ama Türkiye'de biraz pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dijital veriyi iletse bile kablo kalitesi önemli aynı zamanda dac ın power kablosu olacağı için yalıtımı iyi bir kablo gürültüyü engelliyor. Orta kalite bir kablo iş görür.

Hocam bu kabloyu aldım. Anakartımda Type-c girişi yok bu yüzden DAWN PRO'nun kutusundan çıkan dönüştürücü type-a to type-c adaptörünü anakarta takıp bu kabloyu takmayı planlıyorum. Lütfen bilen cevap verebilir mi? Kayıpsız kullanabılecek mıyım bu şekilde? Tam performans almak ıstıyorum çünkü

dostlar Simgot EW300 almayı düşünüyorum, ayrı bir dac gerekli mi yoksa direkt pc'ye takıp kullanabilir miyim?

ayrıca iem kulaklıklar hakkında pek bilgim yok kz zsn pro x var ve bunu aldığımdan beri oyuncu kulaklıklarını bıraktım, çok hoşuma gittiler. Şuan elimde olan iem ile Simgot EW300 arasında çok fark var mıdır? sizce geçmeye değer mi?
direkt takabilirsiniz dac gerekli değil fakat performansını arttırır. Ayrıca Simgot EW300 ile Kz Zsn Pro X arasında anlayacağınız bir fark olacaktır geçmeye değer.

Benimkide bugün kargoya verilmiş 16sında satın almıştım yunexpress ile geliyor. İnşallah bir sorun çıkmadan herkesin ürünü eline ulaşır.

mangird iyi de tepe modellerde bazıları başarılı olan kulaklıkların kaymağını yiyor. araştırıp bakmak lazım, variations tavsiyemdir, bütçeni aşıyorsa truthear nova.
softears volume s düşünüyordum ancak yapı kalitesi falan vs. bu daha iyi diyorlar.

Hayır ? Hexa iyi de Blue 2 EW300'den de Dunu'dan da kötü.

Simgot EM6L Net

En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.

Simgot EW200
EW300 baya rezalet aslında, kendim hexa ve blue2 kullanıyorum kız arkadaşım ew300 kullanıyor: hexa ile kıyaslanamaz bile, blue2 de aynı şekilde ew300den kat be kat daha iyi. Hiçbir halt bilmeyip burada boş boş değersiz fikrinle konuşuyorsun daha ürünleri denememişsin bile. Bir daha kimseye öneri verme.

EW300 baya rezalet aslında, kendim hexa ve blue2 kullanıyorum kız arkadaşım ew300 kullanıyor: hexa ile kıyaslanamaz bile, blue2 de aynı şekilde ew300den kat be kat daha iyi. Hiçbir halt bilmeyip burada boş boş değersiz fikrinle konuşuyorsun daha ürünleri denememişsin bile. Bir daha kimseye öneri verme.
EW300 almayı düşünüyordum, bunun yerine sizin bir öneriniz var mıdır?

EW300 almayı düşünüyordum, bunun yerine sizin bir öneriniz var mıdır?
Hexa alabilirsiniz fakat Emf protection u yok, o yüzden telefonda idle ken cızırtı yapabiliyor oppo vs marka telefonlarda. Blue2'de bu problem yok, yanında yedek kablosuyla alabilirsiniz ew300 ile aynı fiyata.

Selam dostlar. Sipariş verdim shenzenden. Bu vergi meselesiyle ilgili olarak support@shenzene email mi atmamız gerekiyor ?

beyler bilmiyorumda bunlar ne işe yarıyor

ses kartı gibi birşeyde etkisi nekadar olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,870
Üyeler
183,483
Son üye