Neler Yeni

Spor salonuna gitmelimiyim ?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Peki birgün ayrı bölüm birgün ayrı bölüm çalışsak nasıl olur
Ben şuan push1/pull1/legs1 off push2/pull2/legs2 olarak gidiyorum 1. Antrenman farklı 2. Antrenman farklı oluyor. Bölgeleri teke dağıtmak mantıksız bir günde 1 büyük 1 küçük kas grubu çalışmak güzel fakat sürekli değil. 2-3 ayda bir antrenman değiştirmek gerekiyor

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Bu seferlik 2-1 yapsam dinlenme gününden sonra 3-1 yapsam bir sıkıntı olur mu ? Bugün acayip fazla ağrım var
Problem olmaz hocam keyfiniz nasıl isterse. Ama 3-1 yapmaya başlayınca öyle devam edin ki alışsın vücut o strese

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
1.günümü dün tamamladım bugün yine gidicektim ama sol tricepsim ağrıyor setleri tamamlayamaya bilirim diye korkuyorum zaten sol kolum sağ koluma göre güçsüz sizce 1 gün sonra mı gitmeliyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bulkyapanobez
Yeni başlayınca her yerin kırılacak gibi olur ama iyi gelişim istiyorsan ağrı varken bile bırakmaman gerekir

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Hamlik ağrısı çok normal önemli olan ilk 2 hafta boyunca buna dayanmak

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
Taha yücel
Hamlik ağrısı çok normal önemli olan ilk 2 hafta boyunca buna dayanmak
Yeni başlayınca her yerin kırılacak gibi olur ama iyi gelişim istiyorsan ağrı varken bile bırakmaman gerekir
Problem olmaz hocam keyfiniz nasıl isterse. Ama 3-1 yapmaya başlayınca öyle devam edin ki alışsın vücut o strese
Knk haklsini aslında bugün gidecektim ama okulda bize test kitabi taşittilar koli koli daha da agrisi kollarim anternmani bitirebileceğine inanmiyorum o yüzden dedim bu seferlik 2- olsun diye

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1.günümü dün tamamladım bugün yine gidicektim ama sol tricepsim ağrıyor setleri tamamlayamaya bilirim diye korkuyorum zaten sol kolum sağ koluma göre güçsüz sizce 1 gün sonra mı gitmeliyim ?

@Bulkyapanobez
ağır girme
hafif gir formları doğru yap
daha yeni başlamışsın en mantıklısı böyle olur

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

@Bulkyapanobez
Spora yazılıp da devam edeni görmedim daha. İstikrar şart ilk birkaç gün hatta 6-8 güne kadar hamlık ağrıları çekmeniz normal. Ama kesinlikle kas ve eklem yüklenme dozuna dikkat etmelisiniz. Allah korusun kalıcı sorunlara yol açabilir.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Spora yazılıp da devam edeni görmedim daha. İstikrar şart ilk birkaç gün hatta 6-8 güne kadar hamlık ağrıları çekmeniz normal. Ama kesinlikle kas ve eklem yüklenme dozuna dikkat etmelisiniz. Allah korusun kalıcı sorunlara yol açabilir.
Yazıldım hiç bırakmadım hocam, nasıl yok 2,5 yıl oldu gidiyorum valla

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
Taha yücel
Knk istikrarliyim aslında kafamda ki hedefleri ne olursa olsun ulasmaya devam edicem

Hadi 6 aylik üyelik aldım gitmesem bile( böyle bir sey olmayacak ama) babam zorla gönderir para verdin gitmiyorsun diye :D

Yarin 3-1 olarak gitmeye basliyacağım zaten

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Yazıldım hiç bırakmadım hocam, nasıl yok 2,5 yıl oldu gidiyorum valla
Tebrikler kral.

Knk istikrarliyim aslında kafamda ki hedefleri ne olursa olsun ulasmaya devam edicem

Hadi 6 aylik üyelik aldım gitmesem bile( böyle bir sey olmayacak ama) babam zorla gönderir para verdin gitmiyorsun diye :D

Yarin 3-1 olarak gitmeye basliyacağım zaten
İnşallah, ekürü bulursan birde yanına on numara olur.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
Taha yücel

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Ne zaman değişimleri görmeye başlıyorsun vücudun da

Ekürü ne ?
Eküri olacaktı pardon. Argoda birlikte takıldığın birlikte mekan mekan gezdiğin,spora maça birlikte gittiğin, sürekli birlikte iş yaptığın demek. Spora giderken sende bulursan bir arkadaş birlikte daha kolay olur, demek istedim.

Top Bottom