drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
He varsa stok çek bence pişman
olma sonrasenin sıvı soğutmanın siyahı
olma sonrasenin sıvı soğutmanın siyahı
Ayarlasan kaç yazar 1800 rpm diyor 900 e alıyorsun zar zor kesiliyor Phantom spirit fanları zaten beş para etmez bir cpu bench yaptım o gün son hıza çıktı bir daha inmedi ve işlemci spirit ile yer yer 75 dereceden inmiyor arada bir 65 sabit kalıyor bu kadar kalitesizliğe bir risk daha alıp thermalright alamam spiriti de ayarladım ama sürekli kafasına göre yükselme eğilimindeFan hizlarini niye ayarlamadin?
extre 10 unda kesiliyo taksitte yok bunda hic yoktan bir ay sonra oderimHe varsa stok çek bence pişman
olma sonra
fanlarin kalitesiyle ne alakasi var hizlarini fullersen ses yapacak tabiiki benim kasada frost commander dahil 10 kasa fani var ama nedense ben ses duymuyorum fanlar son gucte hicbir zaman calismiyor yuk altinda %70 gucte en fazlaAyarlasan kaç yazar 1800 rpm diyor 900 e alıyorsun zar zor kesiliyor Phantom spirit fanları zaten beş para etmez bir cpu bench yaptım o gün son hıza çıktı bir daha inmedi ve işlemci spirit ile yer yer 75 dereceden inmiyor arada bir 65 sabit kalıyor bu kadar kalitesizliğe bir risk daha alıp thermalright alamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlasan kaç yazar 1800 rpm diyor 900 e alıyorsun zar zor kesiliyor Phantom spirit fanları zaten beş para etmez bir cpu bench yaptım o gün son hıza çıktı bir daha inmedi ve işlemci spirit ile yer yer 75 dereceden inmiyor arada bir 65 sabit kalıyor bu kadar kalitesizliğe bir risk daha alıp thermalright alamam
kalite yok fan kiti aldım 6 tane 1800 rpm 50 civarı cfm dedi basınç yok ses bolca var 800 900 rpm alacaksın ki anca rahatlayacak kafan fanların tek olayı görsel güzel phantom spirit aldım 50 kez tekrar montajladım işlemci 75 derece fanı zaten ayarsız sürekli son hız ayarlıyorum ayardan kurtulup fan açıyor kafa şişiriyorBeyazı stokta da siyah niye yok
Bilmiyorum
Neden hocam
Asgari öder geçersin en kötüextre 10 unda kesiliyo taksitte yok bunda hic yoktan bir ay sonra oderim![]()
209 cfm 3 fanın toplamıThermalright frozen warframe pro 360mm white dan geçilir mi? Beyazı yoku bunun? Yeni aldım gerçi de bu daha iyiyse çekicem direkt200-209cfm halis mı yav
Kafan mı güzel dostum diyorum ki fanlar 1800 rpm destekli ben 900 e sabitledim hala sesli diyorum fan basıncı zaten berbat diyorum okuduğunu anlayabiliyor musun?fanlarin kalitesiyle ne alakasi var hizlarini fullersen ses yapacak tabiiki benim kasada frost commander dahil 10 kasa fani var ama nedense ben ses duymuyorum fanlar son gucte hicbir zaman calismiyor yuk altinda %70 gucte en fazla
Ben 1000 rpm üstü kullanamayacaksam bu fanları almanın mantığı yok arkadaşımda arctic fanlar var 2200 rpm de tık yok sistem ısınmayıncada 0db ile fanlar duruyorfanlarin kalitesiyle ne alakasi var hizlarini fullersen ses yapacak tabiiki benim kasada frost commander dahil 10 kasa fani var ama nedense ben ses duymuyorum fanlar son gucte hicbir zaman calismiyor yuk altinda %70 gucte en fazla
Anladım bendeki daha iyi gibi duruyor o zaman 70-79 cfm sanırım her bir fan için geçerli 70-79 cfm değeri hyper visionda ise 69 cfm tek fan oluyor sanırım doğru mu209 cfm 3 fanın toplamı
Bu modeli hiç araştırmadım hocam bir şey dersem yalan olur.Anladım bendeki daha iyi gibi duruyor o zaman 70-79 cfm sanırım her bir fan için geçerli 70-79 cfm değeri hyper visionda ise 69 cfm tek fan oluyor sanırım doğru mu
Fanlari durdurmanin yolu dc moda alip az voltaj verip durdurabilirsin,internette fanlarin kac db ses verdigi de zaten belli ,fan basinci berbat demissin ama nasil test ettiğin belirsiz ,vaadettigi degerleri vermiyorsa zaten iade ederdin etmemissin,900de sesliyse zaten sorun var demektir ya da sen kasanin dibindesin,1000 rpm üstü kullanmak zorunda degilsin isinmiyorsa niye fanin ömründen yiyorsunKafan mı güzel dostum diyorum ki fanlar 1800 rpm destekli ben 900 e sabitledim hala sesli diyorum fan basıncı zaten berbat diyorum okuduğunu anlayabiliyor musun?
Ben 1000 rpm üstü kullanamayacaksam bu fanları almanın mantığı yok arkadaşımda arctic fanlar var 2200 rpm de tık yok sistem ısınmayıncada 0db ile fanlar duruyor
Volkan bey ile fikir teatisi yapamazsınız.Fanlari durdurmanin yolu dc moda alip az voltaj verip durdurabilirsin,internette fanlarin kac db ses verdigi de zaten belli ,fan basinci berbat demissin ama nasil test ettiğin belirsiz ,vaadettigi degerleri vermiyorsa zaten iade ederdin etmemissin,900de sesliyse zaten sorun var demektir ya da sen kasanin dibindesin,1000 rpm üstü kullanmak zorunda degilsin isinmiyorsa niye fanin ömründen yiyorsun