O elemanı gerçekte tanıyorum millet 3k ya satıyorsa kendisi 4k ya falan satarbirde bu ilan var başka ilan bulamadım aradığınız ürüne dair. Fiyat konusunda konuşun 39.000 gerçek değildir
Türkiyede 2300 e nerde satılyıorki ?hocam ona da baktım şimdi de ataşehir deymiş sadece elden verebiliyorum diyor ataşehire gitmem çok zor ben arattığımda sadece 1 ilan çıkıyor o da malatya da .Kıbrıstayım diye şuan istanbula yakın ilanları göstermiyor olabilir daha varsa ist civarlarında ilan atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet evet gift switch istiyorum zaten
daha dün karar verdiğim için 1 gün ile kaçırmışım. şuanki fiyatlıyla türkiyedekilerle aynı fiyata geliyor gibi
Hocam işte dediğim bu arkadaştı sağlık sorunları var büyük ihtimal 19 marttan beri ilanda seçimden sonra satçakmış dolar artınca anlık olarak fiyatını arttırcakmış falan hiç bulaşmıyım ben bunabirde bu ilan var başka ilan bulamadım aradığınız ürüne dair. Fiyat konusunda konuşun 39.000 gerçek değildir
fsaşflasşlgfaşslgşas aslında belçikada var ama orada ne kadar acaba yine daha pahalıya gelmesinyurt dışında tanıdığınız var ise ve yakın zamanda gelecek ise aldırın getirsin.
sahibindende dün 2400 e biri satmış şimdi de 2650 tl ye satılık var ama ataşehirde karşıdaO elemanı gerçekte tanıyorum millet 3k ya satıyorsa kendisi 4k ya falan satar
Türkiyede 2300 e nerde satılyıorki ?
Anladım. Bence alın istanbuldasınız zaten çok süreceğini sanmamHocam işte dediğim bu arkadaştı sağlık sorunları var büyük ihtimal 19 marttan beri ilanda seçimden sonra satçakmış dolar artınca anlık olarak fiyatını arttırcakmış falan hiç bulaşmıyım ben buna
fsaşflasşlgfaşslgşas aslında belçikada var ama orada ne kadar acaba yine daha pahalıya gelmesin
sahibindende dün 2400 e biri satmış şimdi de 2650 TL ye satılık var ama ataşehirde karşıda
Evet hocam bendimsahibindeki sen miydin kocaeli gebzedeydi galiba ilanın yazıcaktım sana ama geç kalmışım peki ne kadarda geldi epomakerdan ve kargo bölümünde 2 seçenek var dı galiba bi standart kargo bir de bir tane daha hangisiyle söylenmeli ?
Yanwenn ile bana gönderim sağladılar ama yine de vergi çıktıWhatgeekte yunexpressle göndermelerini rica edin mail ile vergi çıkmaz fakat türkiyeye gönderimi kapatmışlardı 3 ay önce, ona bir bakın. Mechkeys'e de fiyatını düşük tutup yunexpressle göndermelerini istersen vergi çıkmaz, epomaker yunexpressle göndermiyor garanti vergi verirsin. Yunexpresste şuana kadar hiç vergi ödemedim, tabi sitelerden fiyatını da düşük göstermelerini istedim. Bildiğim kadarı ile yunexpresste 21 dolara kadar olan ürünlerin vergilerini kendisi karşılıyor. Yanwen'den uzak dur, %70 ihtimal ürünün indirimsiz gerçek fiyatı üzerinden vergilendirilirsin.
evet yazdığım gibi yanwenden çok yüksek ihtimal vergi çıkıyor. Yunexpressten vergi veren hiç duymadım, kendimde 3 kere yunexpress ile whatgeek, akko.de, akko.eu sitelerinden sipariş verdim ve hiçbirinde vergi ödemedim, arkadaşlarımada aldırdım 4-5 tane onlarda ödemedi. Önemli olan sitelere mail ile ulaşıp yunexpressle gönderir misiniz diye rica etmek. Epomaker yunexpressle çalışmıyor mesela. Sadece yanwenle gönderiyorlar bu yüzden vergi çıkıyor.Whatgeek üzerinden ocakta satın aldım 700 liraya yakın vergi çıkmıştı. Klavye güzel bu arada Beyaz mor olan var bende. Gayet şık ve kaliteli
Yanwenn ile bana gönderim sağladılar ama yine de vergi çıktı