Türktelekom fiber'e geçmek mantıklı mı?

valoo

80+
Reaksiyon skoru
141
Binada sadece Türktelekom fiber altyapısı var. Şuan Netspeed 100mbps'lik paketi kullanıyorum ama yüksek hızda bi paket arıyorum, türktelekom 500mbps'lik yada 1000mbps'lik tarifelere geçiş yapmak istiyorum. Türktelekom 1000mbps 18 Ay taahhütlü ilk 6 Ay 535 TL, devam eden 12 ay 1.070tl diyor. 75Tl modem kiralama bedeli var. Türktelekom önerir misiniz?

Binada sadece Türktelekom fiber altyapısı var. Şuan Netspeed 100mbps'lik paketi kullanıyorum ama yüksek hızda bi paket arıyorum, türktelekom 500mbps'lik yada 1000mbps'lik tarifelere geçiş yapmak istiyorum. Türktelekom 1000mbps 18 Ay taahhütlü ilk 6 Ay 535 TL, devam eden 12 ay 1.070tl diyor. 75Tl modem kiralama bedeli var. Türktelekom önerir misiniz?
TT sana gigabit altyapı sunuyorsa netspeedden 200 alabilirsin 200 kurtarmaz diyorsan altyapın türk telekom olduğundan TT dışında bir tek millenicom sana 1000 sağlıyor ona da geçilmez (bende tt altyapısında netspeed kullanıyorum 200lük paket)

İnternet Sağlayıcı Olarak TT Önermiyorum .

Fiber Desteğini Sağlayan İnternet Sağlayıcı Olarak Ne Var Tam Bilmiyorum Ama Araştırmak Lazım Sadece Kendine Sunuyorsa Fiber Desteğini Mecbur TT Kullanacaksın Fiber İstiyorsan .

En hızlı kim veriyorsa ona geç zaten çoğu Türk Telekom alt yapısı kullanıyor

İnternet Sağlayıcı Olarak TT Önermiyorum .

Fiber Desteğini Sağlayan İnternet Sağlayıcı Olarak Ne Var Tam Bilmiyorum Ama Araştırmak Lazım Sadece Kendine Sunuyorsa Fiber Desteğini Mecbur TT Kullanacaksın Fiber İstiyorsan .
TT altyapıda her firma 100 verebiliyor da arkadaş hız arıyor Ronaldoya hız lazım

Milleni 1Gbps Sağlıyorsa TT Yerine Seçilir Bu Arada .
Callcenterı olmayan her ay zam yapan firmayı bari önerme be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çılgınlık yapıp Gta 5’i yarim saate falan indirmek istiyorum
O zaman bir çılgınlık yapıp gigafiber altyapısı olan bir yere taşın :D TT altyapısında alabileceğin en yüksek hızı TT veriyor başka şansın yok bro :D

Callcenterı olmayan her ay zam yapan firmayı bari önerme be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman bir çılgınlık yapıp gigafiber altyapısı olan bir yere taşın :D TT altyapısında alabileceğin en yüksek hızı TT veriyor başka şansın yok bro :D
TT'nin Faiş Fiyatlarına Ne Demeli Peki :)

Netspeed Sağlıyorsa En İyi Seçenek Zaten .

Geç 18 ay sabit fiyat garantisi de var zaten seneye türknet ve netspeed de o fiyata zamlanır 😀

TT'nin Faiş Fiyatlarına Ne Demeli Peki :)

Netspeed Sağlıyorsa En İyi Seçenek Zaten .
Netspeed max 200 veriyor diğerleri 100 veriyor millenicom 1000 veriyor birde ttnetin kendisi 1000 veriyor fuhuş fiyatlarına ne demeli 18 ay taahhüt yaptırıp 18.ay kaçmalı :D diyecek bir şey yok

Netspeed max 200 veriyor diğerleri 100 veriyor millenicom 1000 veriyor birde ttnetin kendisi 1000 veriyor fuhuş fiyatlarına ne demeli 18 ay taahhüt yaptırıp 18.ay kaçmalı :D diyecek bir şey yok
Şu Fiberini Türknet'e Verse Varya O Zaman Türknet Fiyatının Hakkını Verirdi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,402
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri