Neler Yeni

Vodofone evde internet nasıl ?

EnesU*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Enes
Merhaba biz şuan Superonline kullanıyoruz ve abonelik yenileme zamanımız geldi. Superonline tarafında ortalama fiyat 100TL ve 25 Mbps internet sunuyor aynı özellikler Vodafone tarafında da mevcut ve fiyat 70 TL
bizim için önemli olan internet bağlantısı ve internet kalitesindeki süreklilik, Superonline bu konuda iyi peki Vodafone nasıl ? aranızda kullanan varsa memnun musunuz? Sizce Superonline'dan devam mı edelim yoksa Vodafone'a mı geçelim ?

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Müşteri hizmetlerine ulaşmak oldukça zor. Oyunlarda da yüksek ping ve paket kaybı yaşıyorum. İnternetim günaşırı kısa süreli kopuyor, özellikle canlı derslerde çok can sıkıcı oluyor. Hız testlerinde pingim 59 ms'nin altına düşmüyor altyapım DOCSIS olmasına rağmen.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Vodafone pişmanlık falan değildir oturduğum sitede sadece Vodafone-FTTH fiber altyapısı var, internete aynı anda 1 smart Tv bağlı 4 telefon bazen 5 ve 1 pc bağlı oluyor ping oyunlarda sabit 30 ms, bazen 50. Ben 24 mbps paket kullanıyorum. 23 mbps download alıyorum 22 olmuyor asla. upload 20 alıyorum. Kopma 0, ben modem reset atmadıkça ayda maksimum 2 defa gidiyordur, ayrıca müşteri temsilcisine en yoğun zamanlarında bile en geç 15 dakikada bağlandım. Ve gayet ilgililer. En azından itopya m.h gibi 1 saatte bağlanmıyor(!) vodafone ait fiber altyapınız varsa tercih ediniz yoksa pişmanlıktır.

Top Bottom