❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Alanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben yurtdışından kolay takılabilir plastikle hizalanan ekran koruyucudan almıştım o çok kaliteliydi. Kılıf tavsiyesi varsa alabilirim ama genelde ucuz dandik kılıflar üretmişler. Orijinal kılıf da piyasada yok zaten.

Alanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben yurtdışından kolay takılabilir plastikle hizalanan ekran koruyucudan almıştım o çok kaliteliydi. Kılıf tavsiyesi varsa alabilirim ama genelde ucuz dandik kılıflar üretmişler. Orijinal kılıf da piyasada yok zaten.
Evet hocam tek çözümü temu fakat benim şansıma sipariş verdikten 4 gün sonra getirdi temu

Sahibinden de 10K ya satan birisi var. Elinde 13 tane stok varmış.
Yuh. 13 taneyi iyi almış🙂. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş🤣.

Ekler

• Screenshot_20251214_170844_Vivaldi.webp
    Screenshot_20251214_170844_Vivaldi.webp
    147.4 KB · Hit: 173
Yuh. 13 taneyi iyi almış🙂. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş🤣.
HB de taksitli 13600 teknosa fiyatına bakın demiş 14e koymuş Teknosadan alınca cihazın özellikleri artıyor herhalde 🤣

Hepsiburada da 13300 e
Trendyolda 13800 e
Pazaramada 13900 e satılan şeyi bu süper zeki arkadaş nasıl 14 e satıcak onu düşünüyorum şu an

1765895702786.webp
Birde böyle bir şey yazmış dalga geçer gibi :D

küfür etsen başın belaya girer sıfırından pahalı yazmış bir de ölücüler yazmasın diyor.

Tableti test ettim veri aktarırken biraz fazla ısındı gibi geldi normal midir? Buna temu vs düzgün bir kılıf arıyorum önerisi olan var mıdır

Geri