onurrozdmir
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8700₺ rakipsiz ürün alamayanlar kötülemesin 
Almayacaktım denk gelirse 8800e alır saklardımSen naptın alabildin mi 500 tl adam![]()
Evet hocam tek çözümü temu fakat benim şansıma sipariş verdikten 4 gün sonra getirdi temuAlanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben yurtdışından kolay takılabilir plastikle hizalanan ekran koruyucudan almıştım o çok kaliteliydi. Kılıf tavsiyesi varsa alabilirim ama genelde ucuz dandik kılıflar üretmişler. Orijinal kılıf da piyasada yok zaten.
Temu da alt limit yok mu nasıl getirteceğiz 200 300 TL olan ürünü?Evet hocam tek çözümü temu fakat benim şansıma sipariş verdikten 4 gün sonra getirdi temu
Hocam ben ekstra kendi ihtiyaçlarımı da ekledim yanına kardeşimin tabletine kılıf + ekran koruyucu alırkenTemu da alt limit yok mu nasıl getirteceğiz 200 300 TL olan ürünü?
Yuh. 13 taneyi iyi almışSahibinden de 10K ya satan birisi var. Elinde 13 tane stok varmış.
HB de taksitli 13600 teknosa fiyatına bakın demiş 14e koymuş Teknosadan alınca cihazın özellikleri artıyor herhaldeYuh. 13 taneyi iyi almış. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş
.
Hepsiburada da 13300 eYuh. 13 taneyi iyi almış. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş
.
küfür etsen başın belaya girer sıfırından pahalı yazmış bir de ölücüler yazmasın diyor.Yuh. 13 taneyi iyi almış. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş
.
Hocam biz doğruyuz onlar yanlış o yüzden içim rahat sizin de içiniz rahat olsunÖĞrenciler var hakka girmeyeyim diye fazla almadım millet fazladan almış birde burada alack olan var mı diye soruyor