🔴 Donanım Arşivi/GameGaraj hazır sistem 88.999TL 🔴

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,158

Sistem hakkında yorumu olanları merak ettim. Güncel parça fiyatlarına pek dikkat etmedim ama sanki parçalar bir tık daha iyi olabilirdi gibime geliyor.

Bakmak isteyene sistemin linki:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Taksit seçenekleri kısmında taksit imkanları gözüküyor lakin ödeme ekranına gelince taksit seçenekleri çıkmıyor. Nereden seçebilirim kaç taksit yapacağımı?

Sistem hakkında yorumu olanları merak ettim. Güncel parça fiyatlarına pek dikkat etmedim ama sanki parçalar bir tık daha iyi olabilirdi gibime geliyor.

Yani bana parçaların kalitesi olsun, segmentleri olsun pek iyi gelmedi. Upgrade çeşitliliğinde hepsini değiştireyim dedim marka çeşitliliği de az olmuş bence. Açıkçası buradaki gibi 88k ya 5080 li olmaz da 5070ti lı parça kalitesi ve segmenti yüksek sistem toplanır gibi geldi bana.

5080 çöp direk 5070ti a düşün 15K paran cebine kalsın birebir aynı performans

Son düzenleme:
Peşin fiyatına 6-9 taksit olsaydı bence mükemmel olurdu kredi kartı limiti nakiti olmayan alışveriş kredisi yada ihtiyaç kredisi çekecek gibi :D

Piyasada 5080 sistem yoktu iyi olmuş ama 5080 yine de kendi parasını hak etmeyen bir kart olduğundan yine mantıklı değil bence. Bu paraya 9800x3d 5070ti x870 alırım daha mutlu olurum.

Güncel piyasa fiyatlarına çok hakim değilim eskisi kadar biraz geri kaldım güncel sistem fiyatlarından. Bu yüzden fiyatını hak ediyor yada edemiyor diyemeyeceğim fiyat açısından ancak benim açımdan göze batan birkaç küçük eksiklik var bence bu fiyattaki bir sistemde.

Benim düşüncelerime göre Göze Batan en büyük eksiklikler ;

Ramlerin en azından 6000mhz CL30 değerine sahip bir ram kiti olması gerektiğini düşünüyorum. XPG için 6000 CL30 seçeneği var ancak 1.1K fazladan fiyat farkı çıkıyor. Twinmos sponsor mu oluyor bilmiyorum ama bence bu fiyat bandındaki bir sistemde CL36 ram kiti kullanmak manasız geldi.

Kasa tercihi olarak göze daha çok hitap eden Akvaryum bir kasa bence tercih edilse çok daha iyi olabilirmiş. Kasanın verdiği Vibe nedense hiç ''benim içimde 88 Bin TL'lik bir sistem var'' demiyor.

İşlemci soğutucu olarak bu fiyat bandında kesinlikle Ekranlı bir sıvı soğutma bulunmalıydı diye düşünüyorum. Sonuçta bu kasaya 80K veriyorsam en azından oradaki ekrandan da işlemcinin kaç derece olduğunu görebilmeliyim diye düşünüyorum.

Keşke güç kaynağının içi açılsaymış. Bu PSU bu sisteme yeterli demek yetmiyor çünkü.

Güncel piyasa fiyatlarına çok hakim değilim eskisi kadar biraz geri kaldım güncel sistem fiyatlarından. Bu yüzden fiyatını hak ediyor yada edemiyor diyemeyeceğim fiyat açısından ancak benim açımdan göze batan birkaç küçük eksiklik var bence bu fiyattaki bir sistemde.

Benim düşüncelerime göre Göze Batan en büyük eksiklikler ;

Ramlerin en azından 6000mhz CL30 değerine sahip bir ram kiti olması gerektiğini düşünüyorum. XPG için 6000 CL30 seçeneği var ancak 1.1K fazladan fiyat farkı çıkıyor. Twinmos sponsor mu oluyor bilmiyorum ama bence bu fiyat bandındaki bir sistemde CL36 ram kiti kullanmak manasız geldi.

Kasa tercihi olarak göze daha çok hitap eden Akvaryum bir kasa bence tercih edilse çok daha iyi olabilirmiş. Kasanın verdiği Vibe nedense hiç ''benim içimde 88 Bin TL'lik bir sistem var'' demiyor.

İşlemci soğutucu olarak bu fiyat bandında kesinlikle Ekranlı bir sıvı soğutma bulunmalıydı diye düşünüyorum. Sonuçta bu kasaya 80K veriyorsam en azından oradaki ekrandan da işlemcinin kaç derece olduğunu görebilmeliyim diye düşünüyorum.
Ram konusunda aynı şeyi düşünmüşüz.

Kasa olarak bence akvaryumdan çok bari sıvı soğutma yüzünden 1 fanı iptal edecek bir kasa seçilmeseymiş. Bilmiyorum tabi daha iyi opsiyon var mıydı ama keşke başka kasa seçilseymiş.

Soğutucu ekranlı olmasından çok ben ömrünü, garantisini ve soğutma kalitesini merak ediyorum. Zaten hazır sistemde görüntü/estetik çok beklemem -ki burada değil genelde yurtdışında görüntüye önem veriyorlar hazır sistemlerde- ama markanın köklü olması, ömrü uzun ve garantisi sağlam anlamına mı gelir orasını bilemem.

Bunu alacağıma 5070 ti kaliteli parçalardan oluşan sistem toplardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,034
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri