Raijintek Cratos Lite 850w 3075tl

İç kısmının fotoğrafı ortaya çıktı. Kötü durmuyor. O bütçede LLC half bridge, bulk kapasitör ve filtreleme dahil elektrolit TK japon kapasitörlü başka bir PSU'da yok. Performansı nasıldır bilmiyorum orası ayrı. Topoloji olarak önde element revo gibi modellerden.
B- mi oluyor?

Normal Cratos 3800-4000 seviyesine gelse keşke...

Hayır, elektrikçi değilim. İç kısmının fotoğraflarından anlaşılıyor zaten. Oradan yorum yaptım. Zaten orijinal cratos seriside LLC ve Half bridge'di.

Alıntıyı görüntüle

Sağ üstteki kapasitörden anlaşılabiliyor. Bu arada bu 1000W'lık modeli. Muhtemelen 850W'da bulk kapasitör daha küçüktür veya daha düşük kapasitanslıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 seviyesinden aldıysanız güzel seçim. Zaten o bütçede pek rakip olabilecek PSU kalmadı artık.
7500f 4060 için yeterli midir lite modeli ilerleyen zamanlarda 9070xt ve 7800x3d ile değişeceğim

normal modelini aldım geçen gün 4500 e önceki psu dan kaynaklı öyle sorunlar varmış ki pc hayata döndü resmen.

normal modelini aldım geçen gün 4500 e önceki psu dan kaynaklı öyle sorunlar varmış ki pc hayata döndü resmen.
Psu çok önemli. Vaktinde sistemde oyunlarda drop, sistemde kararsızlık gibi sorunlar yaşadığım değiştirmediğim parça kalmadı, en son sorunun psu'da olduğuna paraya kıyıp Corsair RM850'sine çok sağlam para bayılmıştım, sonrasında sistem sanki yeniden doğmuş gibi olmuştu. Aynı PSU'ya üçüncü sistemimi dizdim ve hiçbir problem yaşamadım.

Lite model de muhtemelen iyi bir model. Korumaları tam gözüküyor ve konudaki arkadaşların ilettiği üzere kısıntılar olmasına rağmen ana model ile benzer yapıda. Linustechtips'in güncellenmemiş olan tier list'ine göre bence tier b takılabilecek bir psu ki çoğu japon kapasitörlü psu'lar bundan birkaç sene önce Tier B varsayılırdı.

Son düzenleme:
@yusuf7878 Hocam model hakkında belki işinize yarar bir kaç fotoğraf almıştım kurmadan önce.

Ekler

Cratos serisi revize edildi zaten. Türkiye'deki 850W modellerinin ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım artık.
evet revize edildi bende yakın zamanda aldım ve 3,1 5,1 gibi özellikleri mevcut gelen kutuda yazıyor aynı zamanda hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri