vodafone var bende de açılır inşallahBenimde kapalı halen hocam Turkcell arada bi 2.telefondan alıp takıp deniyorum da yok maalesef halen SERVİS YOK![]()
o hatayı bende yaptım sanırım iki hat aynı anda aktif olacak umarım olmaz diyelim..benim tekwfon hala kapali iki simede hatti takfim cikardim ikiside ayni andamo acilacak yoksa yalanmi bu bilgi sonucta hala kapali
Sanırım o yalan olabilir hocam ama %100 bir şey diyemem daha bilgili arkadaşlar yazarlar konuya.benim tekwfon hala kapali iki simede hatti takfim cikardim ikiside ayni andamo acilacak yoksa yalanmi bu bilgi sonucta hala kapali
umarim olmaz hocamo hatayı bende yaptım sanırım iki hat aynı anda aktif olacak umarım olmaz diyelim..
btkyi arasak falan hallolmazmi hocam ya 4 ay kullanmak icin okadar para vermis olunca cok sacma geliyorSanırım o yalan olabilir hocam ama %100 bir şey diyemem daha bilgili arkadaşlar yazarlar konuya.
hocam yukardaki mesajimi gordunmu ag ayarlarini sifirlasam eskisine donermi acabaayın 10 nuna kadar acılıcak cihazlar ağ ayarlarınızı sıfırlamayı unutmayın 8 ay kullanabilmek icin