MMA mi gitmeliyim fitness mı

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
çok kararsızım hangisine gitsem mma abimin antrenör olduğu salona gideceğim
yada macone a gideceğim sizce hangisine gitmek daha iyi olur vücut yapmak istiyorum ama mma de öğrenmek istiyorum yaş 17 boy 1.85 kilo 92 sizce ne yapmalıyım

Kanka ben 14 yaşından beri boks yerine fitness ile uğraştım. Şu an keşke dövüş sporuyla uğraşsaydım diye hayıflanıyorum. Bence MMA.

1773131041989.webp

MMA git kendini orda geliştirsen yine fizik yaparsın calisthenics tarzı ve işte dayanıklılığını arttırırsın genelde fitness yapanlar belli bir süre sonra keşke şu sporu yapsam diyodur ben futboll ya da MMA isterdim

çok kararsızım hangisine gitsem mma abimin antrenör olduğu salona gideceğim
yada macone a gideceğim sizce hangisine gitmek daha iyi olur vücut yapmak istiyorum ama mma de öğrenmek istiyorum yaş 17 boy 1.85 kilo 92 sizce ne yapmalıyım
agam muay thai gider sana he .. bu iki seçenek arasından mma derdim ve zaten dövüş sporundada vücut yapılır fit bir vücudun olur öyle balon şişme adam gibi olmazsın enazından

estetik için fitness
dövüş öğrenmek için mma

agam muay thai gider sana he .. bu iki seçenek arasından mma derdim ve zaten dövüş sporundada vücut yapılır fit bir vücudun olur öyle balon şişme adam gibi olmazsın enazından
hocam mma gidicem sanırım ya sağol yorumun ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MMA git kendini orda geliştirsen yine fizik yaparsın calisthenics tarzı ve işte dayanıklılığını arttırırsın genelde fitness yapanlar belli bir süre sonra keşke şu sporu yapsam diyodur ben futboll ya da MMA isterdim
öyle yapıcam hocam

charles babaaa

oyle yapıcam hocam

MMA ya ilerde fitnessa gidersin de mmaya erken başlamak iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler