Amd kartlar için konuşuyorum bana gayet normal geldi. Bende imzamdaki kartı kullanıyorum gpu maxta 61-62 hotstop 73-74 vram bellek sıcaklığı 80-81-82 oluyor. aşağıda 400w çektiği yerde olmuş muhtemelen max değerler o da afaki her zaman o kadar çekmez.5 dakika furmark sonuçları:
Alıntıyı görüntüle
Bana çok fazla geldi RPM e kıyasla bellek sıcaklığı kasam mesh ve hava alan bir kasa. Sizce iade edeyim mi?
Hocam furmarka sokmuşsun çok normal oyunlarda bu kadar yük binmez. Rahat olabilirsin hele ki cw falan yoksa iade etme bence.5 dakika furmark sonuçları:
Alıntıyı görüntüle
Bana çok fazla geldi RPM e kıyasla bellek sıcaklığı kasam mesh ve hava alan bir kasa. Sizce iade edeyim mi?
Bide uv yapıcan hocam zaten 50w daha az güç çekecek şuan max voltajla çalışıyor muhtemelen.Hocam furmarka sokmuşsun çok normal oyunlarda bu kadar yük binmez. Rahat olabilirsin hele ki cw falan yoksa iade etme bence.
Kasa bu hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...mm-argb-fan-atx-gaming-fiyati,1925472343.htmlKasa hava akışı nedir o da çok etkiliyor ben matxden atx akvaryuma geçince cok fark etti pulse model de 57-76 gpu fanlar 1800-2100 ve gpu Hotspot alıyorum kasa kapalı biraz uv ve Power limit kısınca 55-72 oldu fanlar 1400-1600 benimki pulse model ama eski kasam da kart aşırı isiniyordu
Gayet normal görünüyor hocam, undervolt'la beraber çok daha istediğin seviyeye yaklaştırabilirsin. İade etmeye yer arıyor gibisiniz :d5 dakika furmark sonuçları:
Alıntıyı görüntüle
Hocam RPM e göre fazla geldi biraz sıcaklıklar bana o yüzden.Gayet normal görünüyor hocam, undervolt'la beraber çok daha istediğin seviyeye yaklaştırabilirsin. İade etmeye yer arıyor gibisiniz :d
Hocam işte onu undervolt yaparak çok güzel çözebiliyorsunuz. Hem daha az güç tüketecek böylece daha da az rpmle fanlar çalışacak. Hemde daha fazla performans alacaksınız. Ama %100 kullanım için bu değerler de gayet normal. Hiçbir problem görünmüyor. Daha verimli olması için dediğim gibi undervolt yapmalısınız.Hocam RPM e göre fazla geldi biraz sıcaklıklar bana o yüzden.
Alta fan takılıyor mu? Nerden aldın İtopya miİade edersem diye jelatinleri sökmemiştim onlar çok etkiler mi acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa bu hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...mm-argb-fan-atx-gaming-fiyati,1925472343.html
Itopyadan almıştım 3 yıl falan önce, alta fan takmayı denemedim ama önermem kasayı hem küçük hemde fanları pek iyi değil.Alta fan takılıyor mu? Nerden aldın İtopya mi
Kartı itopyadan mi diye sordum da neyseItopyadan almıştım 3 yıl falan önce, alta fan takmayı denemedim ama önermem kasayı hem küçük hemde fanları pek iyi değil.