Oktay TOPRAKLI
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
teşekkür ederim bu köleyi nasıl edinebiliyoruzBot ya bizim yerimize bakıyor ama bot konuşmak yasak aramızda lakap verdik köle diye
teşekkür ederim bu köleyi nasıl edinebiliyoruzBot ya bizim yerimize bakıyor ama bot konuşmak yasak aramızda lakap verdik köle diye
hocam edinebilirsen bana da bi tane ayarlar msıınteşekkür ederim bu köleyi nasıl edinebiliyoruz![]()
![]()
nasıl köleyi edinecegimBot ya bizim yerimize bakıyor ama bot konuşmak yasak aramızda lakap verdik köle diye
teşekkür ederim bu köleyi nasıl edinebiliyoruz![]()
![]()
nasıl köleyi edinecegim![]()
Allah kolaylık versin kendiniz araştırın fazlasını burada konuşmak yasakhocam edinebilirsen bana da bi tane ayarlar msıın
agalar banada guzel 2K 4K monitor lazim soyle 10K ya falan yok mu
Apple iPad Pro (M5): 11 inç Ultra Retina XDR Ekran, 512 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, LiDAR Tarayıcısı, Wi-Fi + Cellular, Face ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü, Standart cam — Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPad Pro (M5): 11 inç Ultra Retina XDR Ekran, 512 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, LiDAR Tarayıcısı, Wi-Fi + Cellular, Face ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü, Standart cam — Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
61.157 TL
13 inchin fiyatına bakıp attım karıştırmışımAlıntıyı görüntüle
fark yok sanki hocam.
tüm renklerden gelmişti4.902 LiraSamsung Galaxy Tab A11, Android Tablet, Gümüş, WiFi Destekli, 8GB RAM, 128GB Depolama Alanı, 8.7 İnç (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy Tab A11, Android Tablet, Gümüş, WiFi Destekli, 8GB RAM, 128GB Depolama Alanı, 8.7 İnç (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başaramadık
Alıntıyı görüntüle