Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,660
Taksit avantajı olduğu için kaçırılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. İhtiyacım olsa çekerdim.
Ben kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadımyanık kokusu gelmeye başlayınca fikrin değişebilir hocam
Arkadaşım aldı az önce taksit olayı olduğu için bakalım cumartesi evde gözüküyor.Taksit avantajı olduğu için kaçırılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. İhtiyacım olsa çekerdim.
Hayırlı olsun güzel seçim.Arkadaşım aldı az önce taksit olayı olduğu için bakalım cumartesi evde gözüküyor.
hocam hangisinin daha iyi olduğunu görebiliceğimiz bir listeniz falan var mı benim gibi kara cahiller içinPulse daha iyi, Prime galiba en giriş seviyesi.
Kaça almıştın hocamya şimdi bende pc diziyorumda 3hafta önce xfx9060 xt modeli aldım daha kullanmadım iade sürem dolmasaydı iade edip bunu çekerdim
hocam hangisinin daha iyi olduğunu görebiliceğimiz bir listeniz falan var mı benim gibi kara cahiller için
bu beyfendiyle husumetim var yorumlarda insanlara hiç iyi davranmıyor bence pençeleriki gösterip kendisine saldırmıştım![]()
Nebi Akgün - 9070 XT
docs.google.com
görüntü çok bulanık gözükmüyor![]()
Nebi Akgün - 9070 XT
docs.google.com
Biraz şakacı obu beyfendiyle husumetim var yorumlarda insanlara hiç iyi davranmıyor bence pençeleriki gösterip kendisine saldırmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
görüntü çok bulanık gözükmüyor
20500tlKaça almıştın hocam