1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

kaan6262

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1500000
Arkadaşlar temmuz ayına doğru temiz güzel bi aile arabası almak istiyorum 1.5m bütcem var tertemiz araba olucak az km li benim düşündüğüm ve aralarında kaldığım araba modelleri:
-hyundai i20 1.0 T-GDI- 1.4mpı 6k km de 1.460m TL
- Opel Corsa-e GS 2025 model 6k km de 1.460m TL
- Peugeot e-208 GT 7k km de 1.490m TL
- Renault clio 1.0 tce 6k km de 1.5m tl
Bunlara göz gezdiriyorum şuan sizin bi tavsiyeniz varmı ?

sedan niye almıyorusunz? bu arabalar aileler için küçük.

Polo ve İbiza varken bunların yüzüne bakılmaz.

Sedan ne önerirsin temiz araba olucak çok temiz az km li değişen boya lokal hiç bişey olmicak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 kişiyiz ailede kardeşimi okula getir götür yapacam arada sırada tatile çıkıcam şehirler arası o kadar uzağa gitmeyi düşünmüyorum arabayla en fazla edirne istanbul

Talisman 1.6dci hoşuma gitmişti ona da bakabilirsin

1.5M bütçede aile için B Hatchback bana da pek mantıklı gelmedi. Yine de seçenekleri yorumlamak gerekirse Opel Corsa-e GS ve Peugeot e-208 GT modellerini direkt elerim çünkü menzilleri çok düşük. Clio 1.0 TCe'de CVT şanzıman mevcut, çok bağırır ve gitmez. Dolayısıyla pek tavsiye etmem. i20 tarafında ise tercihim 1.4 MPI olur muhtemelen çünkü tork konvertörlü bir şanzımana sahip. Motoru da zaten oldukça sorunsuz. Yine de bana soracak olursan bu araçların hiçbiri bu fiyatı hak etmiyor. Ben olsam 4 kişilik bir aile için aşağıdaki araçlara bakardım.

Sağlam bir motor ve ölümsüz diyebileceğimiz bir şanzıman.

Sağlam bir motor ve ölümsüz diyebileceğimiz bir şanzıman.

Mutlaka çok düşük km ve genç olması gerekiyorsa bu araç Clio ve i20'den daha mantıklı.

Hatchback çok seviyorsan en azından bunun gibi bir C segment alabilirsin. Performansı da oldukça iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,715
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak
Geri