GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,978
Aile var bende 7 sülale faydalanıyoruzİptal ettim çok zamladılar öğrenci bile çok pahalı
Aile var bende 7 sülale faydalanıyoruzİptal ettim çok zamladılar öğrenci bile çok pahalı
KVKK kapsamında gizledim.urunleri niye gizledin
kardeş hepsiburadadan 1k tl indiirmli legion monitör aldım iptal edildi thh başvurdum beni haksız buldu. haklarımızı biliyoruz ama düzen senin sandığın gibi değil aralıkta da soğuk su içme boğazın ağrımasınKVKK kapsamında gizledim.
Soğuk su içerken boğazım ağrıdı, gizledim.
NATO toplantısı yüzünden Belediye gizledi.
Saul Goodman gizle dedi gizledim.
Ürünlerin bir önemi yok. Biskrem aldım, THH'de görünce kahkaha attı.
Haklarınızı bilmiyorsunuz.
Bilmediğiniz konuları öğrenmek ya da en azından işkembe üretimi fikir paylaşımından kaçınmak yerine toplanıp cahil linç rave partisi gibi dalga geçmeye çalışıyor bir de kendi çapınızda eğleniyorsunuz. Kim zararlı çıkıyor bundan? Siz. Konudaki monitör alan herkes. Tüm forum. Tüm Ülke.
Şu konuda 20 tane sipariş verip sarı siteye koşacak at hırsızları olduğu kadar monitörünü alıp 3 günlüğüne mutlu olacak öğrenilmiş çaresizlik ile sefalet içinde yaşayan insanlar da olabileceği aklınıza gelmiyor belki de...
Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyi bırakın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Okuyun.
Aralık ayında görüşürüz.
aralık ayında üşütüceksin durduk yereKVKK kapsamında gizledim.
Bilmediğiniz konuları öğrenmek ya da en azından işkembe üretimi fikir paylaşımından kaçınmak yerine toplanıp cahil linç rave partisi gibi dalga geçmeye çalışıyor bir de kendi çapınızda eğleniyorsunuz. Kim zararlı çıkıyor bundan? Siz. Konudaki monitör alan herkes. Tüm forum. Tüm Ülke.
Şu konuda 20 tane sipariş verip sarı siteye koşacak at hırsızları olduğu kadar monitörünü alıp 3 günlüğüne mutlu olacak öğrenilmiş çaresizlik ile sefalet içinde yaşayan insanlar da olabileceği aklınıza gelmiyor belki de...
Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyi bırakın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Okuyun.
Aralık ayında görüşürüz.
Tamamdır verecek cevabin olmayinca mesaj reportlamaya devam et senKVKK kapsamında gizledim.
Aralık ayında görüşürüz.
Pİyasa fiyatının 10da1'inin altına düşmüş. Herkes almadan iptal diyor zaten, üstüne THH gidicem diyorsunAz önce arandım. Fiyat hatası olduğunu söylediler. Ücret iadesi 3 gün içerisinde yatacakmış. Faizde mi tutacaklar ne yapacaklarsa belirsiz. 3 gün içerisinde iade yapıldıktan sonra bankanıza bağlı 7 gün içerisinde yansır diyor. Neden 3 gün içinde yatıyor dedim eh peh yaptı. Yasal olarak gerekli başvurumu yapacağım diyerek kapadım. Aramadan sonra baktım sitede sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyor. Herhalde 3 gün bu şekilde gözükecek. Milletin hem parasını kullanıp hem güzel pr reklam yapmış oldular. Kazanma ihtimalim olmasa bile THH başvurusunda bulunacağım. Geçmişte ayıplı monitör gönderip iade almamışlardı. THH ile kazanmıştım. THH savunma versinler uğraşsınlar umrumda değil. Bu gibi firmalara toleransım yok artık.
Kargoya verilebilir, belklemekte fayda var.Beni biraz önce arayıp fiyat hatalandırmasından dolayı siparişin iptal edildiğini söylediler de sitede hala hazırlanıyor diyo
Birincisi aldığım ürünün piyasa altının 10'da 1 fiyatına düştüğünü bilmiyorsun. 8 bin TL olan bir monitörü 1950 TL civarı bir fiyata almış oluyorum. 10'da 1 fiyat olmuyor. İkincisi yasal olarak hakkım var. İster başvururum ister başvurmam bu seni ilgilendirmez. THH kurulduğu günden bu yana zaten en az 6 ayda sonuçlanıyor. Yıllardır durum aynı. Kimsenin hakkına girmiyorum. Herkes gibi bende bu ülkenin vatandaşıyım devlete vergimi veriyorum ve bu hizmetten faydalanmak her ülke vatandaşı gibi doğal hakkım. Fiyat hatası varsa ücret provizyonda bekletilir ve karta geri yatırılır. Bekleyen işlemlerden yani provizyondan hesaba düştükten sonra 3 gün içerisinde iade işleminizi başlatıyoruz denmesini kabul etmiyorum. Firma iki gündür bu indirimlerle güzel reklam ve PR yaptı. Bunun bir karşılığı olması gerektiğini düşünüyorum. Kazanırım veya kazanamam firmanın THH'ye savunma vermesini ve süreçle uğraşmasını istiyorum. Çünkü bu firmaya garezim var. Geçmişte satın aldığım monitör ayıplı olmasına rağmen yasaları çiğneyerek ayıplı ürünü iade almamışlardı. THH verdim. 6 ay sonra bilirkişi incelemesi ile kazandım. Bu sefer ürün ellerinde yok diye beni zarara uğratarak 6 ay önceki tutarı iade ettiler. Bu firmaya çöpümü çekirdeğimi bile bağışlamam. Kazanırım veya kaybederim bu umrumda değil. Bu tarz firmaların tüketiciyi hiçe sayan yaklaşımlarından dolayı bu tutumla devam edeceğim. Sen itopya çalışanı gibi savunmaya devam edebilirsin.Pİyasa fiyatının 10da1'inin altına düşmüş. Herkes almadan iptal diyor zaten, üstüne THH gidicem diyorsunMesela 900TL'ye monitörmü var ? 50K lık monitör 8000'e düşmüş falan 24 Saat içerisinde tarafınıza iptali bildirilmiş, gecikmeler banka ile alaklı olur firma yönlendirir. Bu işlerde el şıklatınca olmuyor, paranın dönüşü var arkada bir iş gücü var. En iyi firma dediğin amazonda bile iade 2 haftadan erken gelirse şanslı sayılıyorsun. Boş boş muhabbetleri bırakın. Aldın, şansını denedin risk aldın. Paran geri geliyor bu seferlik tutmadı iptal geldi ve zaten iptal bekliyordun. THH nedir? İyice vurkaççı kültürüne döndünüz. Çok hak hukuk biliyorsanız boş verdiğin THH yüzünden gerçekten başka kişilerin sırasını gasp edip gerçek mağdurların çözüm sürecini geciktiriyorsun. Sizin gibiler yüzünden en erken THH 6 ay sürüyor artık. Hukuk departmanları canın sıkıldığı herkesi şikayet edeceğin bir yer değil. Milletin 1 yıllık davası bu zihniyetlerle 7 yılı deviriyor. Senin ölü fiyata fiyat hatası ile aldığın üründeki paranıda çevirmiyorlar, o işler öyle olmuyor merak etme. Ki ortada takla attırılacak bir parada yok, paranı takla attırmak isteseler zaten stoğu o kadar hızlı kapamazlar merak etme, süreç zaten öyle işlemiyor.