Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Alıntıyı görüntüle

depodan aldığım ikinci mouse bunda da orta tuş çalışmıyor. bu çok sık yaşanan bir durum mu ki
Razerlerin genel sorunuymuş. Bende sıfır cobra aldım sayfaları aşağa inmek için tekerleği çevirdiğimde önce yukarı çıkıyor sonra aşağı inmeye başlıyor :D. Sonra depodan 2 tane logitech g502x aldım sıfır gibi geldi ikiside çok memnunum .
1783088658315.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Razerlerin genel sorunuymuş. Bende sıfır cobra aldım sayfaları aşağa inmek için tekerleği çevirdiğimde önce yukarı çıkıyor sonra aşağı inmeye başlıyor :D. Sonra depodan 2 tane logitech g502x aldım sıfır gibi geldi ikiside çok memnunum .
Alıntıyı görüntüle
ilk aldığım mouse glorious idi onda da aynı sıkıntı vardı hocam yani sadece marka bazlı değil ama evet en çok razerda duyuyorum tekerlek sorunlarını

Çok zor ama bunu bizden biri aldı mı? Fiyatı inanılmaz iyiydi.

Ekler

• 1000165098.webp
    1000165098.webp
    68.9 KB · Hit: 188
Alıntıyı görüntüle
Bizim Shein'e ihtiyacımız var ya amazon depo keyif vermiyor artık pek

Bizim Shein'e ihtiyacımız var ya amazon depo keyif vermiyor artık pek
Aynen öyle. Temu, shein lazım. Onlar olmayınca depoda sürünüyoruz :D Depoya güzel indirimler düşüyor ama 1er stok olunca saniyesinde alıyorlar. Biz yaşlandık yetişemiyoruz artık..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,102
Üyeler
198,693
Son üye
murat Onur

Geri