O fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup alman daha mantıklı. Sonuçta hepsi standart çiple geliyor özel modeller değiller. Geriye kalan şey piyango.yani aslında minimal farklar var değerlerde ama teknik olarak büyük mü acaba
ozaman tuf tan devam yaZotac'ların fanlarının yağı 1 yıl sonra kuruyormuş. Youtuber 'Aktör Abi' "1 yıllık zotac deneyimim videosunda anlatıyordu.
gösterdiğin mantıklı bir şey değil palit düz ekran kartıdır tuf serisi ise overclock lanmış bir versyondur ikiside aynı ekran kartı değil aralarında baya bir güç farkı var yanlış bilgiler vermeyinfiyatına değmiyo asus hayranlığını bırakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleikiside aynı kart fiyat farkına bak
Sırf polemiğe girmemek için cevap yazmadım, TUF serisi RTX 4000 ve 5000 lerde çok başarılı, fiyattına göre kötü önermiyorum dese anlayacağım da dandik demesi gülünç.O kadar heybeden sallıyorsun ki gören de kullanıp da yorum yaptın sanır. Al senin Zotac modelinden daha iyi.
![]()
ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC Review
The ASUS GeForce RTX 5080 TUF OC is a premium custom-design version of NVIDIA's second-strongest card. It comes with a big quad-slot, triple-fan cooling solution that runs extremely quiet when the quiet BIOS is activated. You also get a second HDMI output and a factory overclock.www.techpowerup.com
biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsunO fiyat farkını vermeye değip değmeyeceği bence senin cebine bağlı ancak ben top model olmadığı sürece en ucuza en düzgün kartı alma tarafındayım. Diğer markaların modelleri de fena değil yani öyle 80 90 derece olacak kartlar yok zaten. Bütçene uygun olanı ve tipini beğendiğin bir kartı bulup alman daha mantıklı. Sonuçta hepsi standart çiple geliyor özel modeller değiller. Geriye kalan şey piyango.
sen adamsın tuf serileri zaten overclock lanmış f/p ürünüdür ek olarak kendinde daha fazla overclock layıp gücü makslayabilirsinbiraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun
Bi tane videoda bir yanan tuf görüp hepsi kötü olur kafasında millet, o öyledir demiyorum ama insanların artık bu kadar hazırcı olması çok sinir bozucu.Sırf polemiğe girmemek için cevap yazmadım, TUF serisi RTX 4000 ve 5000 lerde çok başarılı, fiyattına göre kötü önermiyorum dese anlayacağım da dandik demesi gülünç.
Ho şimdiden o zaman güle güle kullan.biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun
tuf iyi de çok pahalı 30 bin lira fark ediyor neredeyse. inno3d de taş gibi kart.biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun
tavsiye için teşekkür ederim tuf istiyorum kral ya ama fiyat konusunda haklısınbence bunu direkt alıp geçebilirsin, bilinen bir sorunu yok. vapor chamber var. 3 slot kalınlığı var ve yanlış hatırlamıyorsam 7 bakır borulu. her türlü iyi yani. daha düşer mi fiyat bilmiyorum.
![]()
Inno3D RTX5080 x3 OC 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı
Inno3D RTX5080 x3 OC 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartıwww.gamegaraj.com
bilgi için eywZotac'ların fanlarının yağı 1 yıl sonra kuruyormuş. Youtuber 'Aktör Abi' "1 yıllık zotac deneyimim videosunda anlatıyordu.
dostum almak istediğin modeli belirlemişsin, konu açmana gerek yoktu bencetavsiye için teşekkür ederim tuf istiyorum kral ya ama fiyat konusunda haklısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilgi için eyw