1.1 Milyona Otomatik Araç Tavsiyesi

şu an kia ceed ve hyundai i30 1.6 crdi 308 1.6 bluehdi veya 1.2 puretech c segmenti olarak mantıklı gelenler. b segmenti fabia polo i20 gibi

Merhaba 1.1m civarına otomobil arayışım var. İlk önceliğim otomatik C segmenti HB veya SUV olması ama bu bütçede pek SUV bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Sorunsuz olması gibi bir beklentim yok önemli olan sorunları kolay çözülebilir olması.
Yani c segment 10 yaşından genç suv bulman zor. Belki yüksek km manuel kadjar veya qasqai gelir. Onun yerine biraz bütçe artırılıp stonic veya bayonda bakılabilir daha genç olması açısından. Ben bu bütçelerde 1.6 egea alınması taraftarıyım. Suv seçenekler çok mantıklı gelmiyor

Yani c segment 10 yaşından genç suv bulman zor. Belki yüksek km manuel kadjar veya qasqai gelir. Onun yerine biraz bütçe artırılıp stonic veya bayonda bakılabilir daha genç olması açısından. Ben bu bütçelerde 1.6 egea alınması taraftarıyım. Suv seçenekler çok mantıklı gelmiyor
son yazdıklarım için ne düşünürsünüz

çok model takıntın yoksa auris de bakabilirsin. 1.4d veya 1.6 bakmanı öneririm. konforu güzel bir araba. ama ön camı biraz fazla yatık. görüş açın çok ferah değil.

opel 1.6 cdti motorlarda alırken zincir değişmiş mi diye sorun hocam zincirin işciliğinin güncel fiyatı 80-90bin tl motor iniyor.

polo 1.0 tsi için ne düşünüyorsunuz mantıklı mıdır?

Merhaba 1.1m civarına otomobil arayışım var. İlk önceliğim otomatik C segmenti HB veya SUV olması ama bu bütçede pek SUV bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Sorunsuz olması gibi bir beklentim yok önemli olan sorunları kolay çözülebilir olması.
Seat Leon 1.6

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,824
Üyeler
200,793
Son üye
FearS0

Geri