🔥İndirim Asus Prime B850m-K Am5 Ddr5 Anakart 5.297₺ (Troy Kart'a Özel)

Aydi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,326
Aktif olarak kullanıyorum 9700X ile güzel anakarttır çok fazla bütçesi olmayanlar için. Pasif soğutma ve M2 soğutucuyla geliyor.

Sepette TROY1000TL veya TROY1000 kodunu kullanınız.

yani fiyat olarak 8-9 a çıkarım anakart önemli meziyet önerin var mdıır hocam 2x m2 slotlu birde 2x24 gb ram kullanmayı düşünüyorum ama 4 soket olması daha iyi mi olur ne dersin

Bu fiyata kaçmaz benden soylemesi

ben de kullanıyorum çok bi esprisi yok colorful v14 daha iyi olur ama o da 6 lira (değer yine de)

İlk defa kendime kasa topluyorum ve bu konuda biraz pimpirikliyim fiyat performans da olsun diyorum ama yine de arada kaldım bu anakart mı yoksa daha üst bir anakart mı diye değerli bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim dostlar

fiyat güzel olabilir ama idefixten nefret ediyorum 2 ürün aldım ikiside problemli geldi ve müşteri hizmetleri berbat şirkette berbat benden söylemesi alırken iki kez düşünün benim dilim çok yandı burdan

anakart'tan ne bekliyorsun ki esprisi yok diyorsun? yemek mi yapsın?
işlemci 8 faz yani soğutucu da o kadar büyük değil çok yüksek işlemci takınca tam performans beklememek lazım yani

İlk defa kendime kasa topluyorum ve bu konuda biraz pimpirikliyim fiyat performans da olsun diyorum ama yine de arada kaldım bu anakart mı yoksa daha üst bir anakart mı diye değerli bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim dostlar
F/p olarak iyi bir kart hocam, çok üst düzey bir sistem kurmayacaksanız, bilindik bir marka istiyorsanız direkt alabilirsiniz, ben de aynı kartı kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci 8 faz yani soğutucu da o kadar büyük değil çok yüksek işlemci takınca tam performans beklememek lazım yani
Kurulacak sisteme, hangi amaçla kullanılacağına, kişinin düşünce yapısına göre seçim yapmak gerekiyor. F/p sistem kuracağım, oyun oynayacağım, kendini kanıtlamış güncelleme sıkıntısı yaşamayacağım bir marka olsun diyen birisi için (Örnek ben) direkt alıp geçmek lazım (öyle yaptım ve memnunum).

Amazonda yorumları okursan vazgeçeceksin yada anakart sitesinden ram uyumluluğunu kontrol etmen gerekecek, ram seçtiği belirtilmiş. Ayrıca vram ile ilgili konulara değinilmiş. En çok satılan 2. Anakart olmasına rağmen ben yorumları okuyunca vazgeçtim. Biraz pipirikliyim diyorsun ya bende öyleyim. İyice araştırmadan alma bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,323
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri