❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

Ben siyahını aldım. Baya iyi kasa şaka maka yaz ayında olmamıza rağmen ek fan olmadan kendi fanları ile baya iyi serin çalışıyor. Alırken şüpheliydim hoparlör gibi duruyor diye ama baya iyi duruyor gerçekte.
26810.webp

Ne kasaymış arkadaş her hafta banko listede bu var.
ön fanları felçli sesli ekran kartında coil whine var diye şikayet ediyolar asıl coil whine bunda :D :D fanlar 140 kaliteli yapılas muazam kasaydı
Vector V150 INF cıkardılar v100 ile 217 inf kırdılar sonuç güzel.

ön fanları felçli sesli ekran kartında coil whine var diye şikayet ediyolar asıl coil whine bunda :D :D fanlar 140 kaliteli yapılas muazam kasaydı
son cümleyi anlamadım

son cümleyi anlamadım

vector v100
1786135786156.webp

lian li 217 inf
1786135883062.webp

bu 2 sini aliyorsun sorun kasalar birbirine kırıyorsun
sonuç olarak v150 inf doğuyor :D 140mm ön fanlı hatalar giderilmiş şekilde diyelim :D
1786135977812.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Ben siyahını aldım. Baya iyi kasa şaka maka yaz ayında olmamıza rağmen ek fan olmadan kendi fanları ile baya iyi serin çalışıyor. Alırken şüpheliydim hoparlör gibi duruyor diye ama baya iyi duruyor gerçekte.Alıntıyı görüntüle
Bi zahmet soğutsun kanka öndeki fanlara bakdana klima motorunda bu fandan yok:)

Arctic Liquid Freezer III 36 sığıyor mu bu kasaya?

inf olmayan düz 217 modelinde de mi var hocam bu sorun? biostan sabit devire alınca çözüldüğünden bahsetmiş birkaç kişi.

inf olmayan düz 217 modelinde de mi var hocam bu sorun? biostan sabit devire alınca çözüldüğünden bahsetmiş birkaç kişi.
genel olarak büyük fanlarda böyle sorunlar var lian linin birde yedek bulmak gerçekten çok zor 17 cm diye biliyorum standardın.
reddit konuları ve genel olarak çok sorun yaşan var yoksa kasalar çok şık biostan kıssanda sorun olabiliyor.

Arctic Liquid Freezer III 36 sığıyor mu bu kasaya?
Ben 217'nin küçük kardeşi 207'yi kullanıyorum, arctic lf iii 360 ile. Buna hayli hayli sığar. Harika bir seri lancool serisi, inanılmaz serin tutuyor parçaları. Örnek olması için fotoğraf atıyorum

Ekler

• 12683.webp
    12683.webp
    555.1 KB · Hit: 28
Ben 217'nin küçük kardeşi 207'yi kullanıyorum, arctic lf iii 360 ile. Buna hayli hayli sığar. Harika bir seri lancool serisi, inanılmaz serin tutuyor parçaları. Örnek olması için fotoğraf atıyorum
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri