🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

Attığım model kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saat 2 den sonra satışa açılacak

Sayfasına gir bak kardeşim

Evet İstanbul içi elden teslim de kargo ücreti yok

Mantıklı olabilir
satalı fanlar da rpm sabit 1200 3pin argb için sata oluyor

camdaki logo cikiyor bilginize. ister herhangi bir oto modifiye dukkaninda yaptirin (sadece cam kapakta oldugu icin tasimasi kolay), ister kendiniz izopropil alkol dokup jiletle cikarin.

ekleme: bahsetmemisim hemen ekleyeyim. kendiniz yapacaksaniz dikkat edin cami cizmeyin :)

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
satalı fanlar da rpm sabit 1200 3pin argb için sata oluyor
Benim kasada da 3 pin var anakarttan voltaj olarak ayarladım ısıya göre rpm artıyor

camdaki logo cikiyor bilginize. ister herhangi bir oto modifiye dukkaninda yaptirin (sadece cam kapakta oldugu icin tasimasi kolay), ister kendiniz izopropil alkol dokup jiletle cikarin.
Evet basit oluyor o ama kendiniz yapacaksanız da dikkatli olun jilet ile çizmeyin

bilmediğimden soruyorum. fan kalitesini göz ardı ederek (fansız kasa olarak) düşünürsek 10k'lık fansız akvaryum kasalardan ne farkı var bunun?

bilmediğimden soruyorum. fan kalitesini göz ardı ederek (fansız kasa olarak) düşünürsek 10k'lık fansız akvaryum kasalardan ne farkı var bunun?
Fiyat olarak farkı var 10k boş kasa aldın fan derken 15 k olacak ama bunda 2750 vereceksin 3 5 k da fan aldınmı uygun olacak ve geri kalana da güzel bir psu alabilirsin

0.7 sac kalitesi olmasa fark var derdim de 10klık kasalarda elimden geçti bu da geçti arada minimal farklar var dik destegi var mesela emperorda 2750tlye kim kime dik destekli atx kasa verecek
Kardeşime almıştık 1 hafta sonra 1 tane fanı söndü ışıksız çalışmaya başladı. arada da kendi kendine geliyor. tuhaf ürünler gerçekten 😁
hangi model usta çözsenize adamlar yardım ediyor

0.7 sac kalitesi olmasa fark var derdim de 10klık kasalarda elimden geçti bu da geçti arada minimal farklar var dik destegi var mesela emperorda 2750tlye kim kime dik destekli atx kasa verecek

hangi model usta çözsenize adamlar yardım ediyor
hocam denemedim açıkçası bu tarz firmalar ürünü komple istiyor diye biliyorum 1 fan için kasayı topyekün kargoya veremeyiz ki akıl karı iş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,207
Üyeler
201,955
Son üye
tabi1122
Geri