Iphone 15 256gb mi 16 128gb mi

15 pro max 70k

Dostum günlerdir aynı konuyu açıp duruyorsun, negatif bir niyetle söylemiyorum da hani fiyatlar bu haldeyken ikisini de almaman gerektiğini tüm forumca söyledik neredeyse. Ben bile hayatımın büyük bir kısmında Apple sevmiş ve kullanmış birisi olmama rağmen son 1 yıldır bütçesi sorun olmayanlar hariç asla öncelikli olarak iPhone/iPad önermiyorum. Lütfen o paranı gidip 2-3 yıl önce çıkmış ve günümüzde o paranın 3/4'üne daha iyileri alınabiliyorken o modeli alma.

iPhone 15'in yıl bakımından dengi Samsung S24 olmasına rağmen S26 iPhone 15'ten bariz şekilde daha ucuz :D Honor'un, Vivo'nun güzel modelleri var ama şahsen kendim Android'de en güvenli liman olarak Samsung'u gördüğüm için onu tercih ederdim.

iPhone 15 dediğimiz telefon 48 bin lirayken bile anlamsız bir modelken şu an 64 bin liraya alayım mı diyişin saçma. iPhone'da ya 16e alırsın ya 17e alırsın ya da harbi para harcarsın 17, 17 Pro falan alırsın. Haricinde alınmaz.

Son düzenleme:
16 al geç. Depolamayı ileride çözersin elbet.

15 dümdüz alınmaz, 16 güzel ama pahalı bence şuan. Bütçe varsa 17 en mantıklı cihaz şuan, yoksa 16e de fiyat performans olarak iyi. İlla ikisinden biri olacaksa da 16 bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şahsi düşüncem alanların yüzde 90 ı görünüş için alıyor
Çoğunlukla ekosistem için veya sosyal medya işi yapıldığı için tercih ediliyor. Bir de çok para bağlayacağım bari değerini koruyan sağlam bir cihaz alayım diyenler tercih ediyor. Dümdüz görünüşü ve hava atma için alanlar o kadar yoktur.

Son düzenleme:
Geri