Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Yavuz
Güzel duruyor hocam hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gecikme hiç yok hocam.

Çok tok bir sesi var gayet kulağa hoş geliyor. Blue kadar sesli değil red kadar sessiz değil biraz sesi var.
hocam pil seviyesi 3 den 4 e çıkıyor kontrol edince anlamadım normal mi bu

Ukhai

80+ Bronze
hocam pil seviyesi 3 den 4 e çıkıyor kontrol edince anlamadım normal mi bu
Hocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
1
pil seviyesine nerden bakıyoruz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
Hocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.
Yani gerginim ben de sipariş vermiştim. Şu anki klavyemde çoğu tuş çalışmıyor 1 senedir böyle kullanıyorum, bundan kaçmak için almıştım bu klavyeyi umarım sıkıntısız gelir 😔 hangi tuş çalışmıyor sizde, switch değiştirince de mi çalışmıyor

Fears

80+
Yani gerginim ben de sipariş vermiştim. Şu anki klavyemde çoğu tuş çalışmıyor 1 senedir böyle kullanıyorum, bundan kaçmak için almıştım bu klavyeyi umarım sıkıntısız gelir 😔 hangi tuş çalışmıyor sizde, switch değiştirince de mi çalışmıyor
Ben paketi dün açabildim çok güzel ve ağır bir klavye baya baya kaliteli

Ukhai

80+ Bronze
Hocam c tuşu çalışmıyor switch değiştirdim, klavyeye reset attım, driver yükledim hala aynı iade edeceğim.
Bazı arkadaşlarda da tap tuşu çalışmıyormuş redditte biraz araştırma yaptığımda aslında çoğu kişi aynı sorunu yaşamış hatta bugün birisinin daha f11 tuşu çalışmamaya başlamış. Klavye sanırsam kronik sorunlu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
syl
Güzel duruyor hocam hayırlı olsun.

Gecikme hiç yok hocam.

Çok tok bir sesi var gayet kulağa hoş geliyor. Blue kadar sesli değil red kadar sessiz değil biraz sesi var.
Hocam gemi ya da uçakla geldiğini nasıl anlıyoruz ya da anlıyabiliyormuyuz

Ukhai

80+ Bronze

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Hocam basmayan tuşun switchini değiştirin, sorun devam edecek mi bakalım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
Hocam c tuşu çalışmıyor switch değiştirdim, klavyeye reset attım, driver yükledim hala aynı iade edeceğim.
Bazı arkadaşlarda da tap tuşu çalışmıyormuş redditte biraz araştırma yaptığımda aslında çoğu kişi aynı sorunu yaşamış hatta bugün birisinin daha f11 tuşu çalışmamaya başlamış. Klavye sanırsam kronik sorunlu.
çok geçmiş olsun hocam 😔

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Şimdi gördüm, üzüldüm açıkçası hayırlısı olsun.

Top Bottom