Blue switch ve red switch dışında 100'lerce switch var piyasada (belki binlerce). Blue switch sesi güzel falan değil ben de ilk başlarda blue switch sesi güzel sanıyordum ama kesinlikle blue switch çok rahatsız edici ve gürültülü bir sese sahip. Red switch de blue'nin daha sessiz hali ama en sessiz switch değil yine sesli sayılır bence. Blue ve red switch "Clicky Switch" kategorisinde ve bu switchler genelde '' oyuncu " klavylerinde kullanılıyor ama bu iyi demek değil. Konudaki klavyenin switchleri linear switch kategorisinde ve ses kategorisi olarak "creamy" diye geçiyor. Bence asıl en güzel sesi olanlar linear switchler. Konudaki klavyenin switchleri Leobog Reaper Switch. Çok kaliteli ve sesi çok güzel switchler. Gürültülü değil ama aşırı sessiz de değil bence tam olması gereken düzeyde. Siyah ve beyaz arasında 15 TL falan fark var ama kalite farkı yok endişelenme. Siyahın switchleri farklı ama sesleri çok yakın ve kaliteleri aynı düzeyde beyazla. Yani görünümünü beğendiğini al.
North facing led ise switchin üstünde ışık olması anlamına geliyor. görselde ki gibi birisinin ışığı alta bakıyor diğerininki üstte. Üstte olan north facing. Çok bir eksisi yok sadece bazı switch ve keycapslar RGB'yi kapatıyor bu yüzden bazı kişiler pek sevmiyor.
Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al