Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
abbas
Adaptive-Sync açınca görüntüsü bozulan benim hahahahjsfa Direkt renkler sapıtıyordu milisaniyelik. Ama o net bir şekilde bozuk paneldi yani belli. Sadece şunun bilincinde olun, evet ürün çok güzel bir ürün fakat bu seri genel olarak arızalı çıkma potansiyeli yüksek bir seri. Hangi versiyonu aldığınızın pek bir önemi yok. Sağlamı denk gelene kadar denemelisiniz tabiri caizse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben az önce sipariş verdim yarın teslim gözüküyor.
Evet hocam baya talihsizlik olmuş, çok garip bir panel arızası zaten sizde araştırıp bulamayıp reddit'e yazmıştınız sanırım konuda paylaşmıştınız. Elektronik ürün sonuçta arıza çıkabiliyor hocam bildiğin üzere zaten bi LG bide Samsung üretiyor pekte ürün yelpazesi geniş bir monitör türüne değil bu OLED'ler.

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berk Demirci
Kargosu çok geç verilen oldu mu? 1 haftadır kargo bekliyorum. İlla 18 mart diyorlar
Ben geçen hafta cuma sabahı sipariş verdim, akşam kargolandı ve cumartesi teslim edildi. Sizinki fazla sürmüş gibi görünüyor. Aradınız mı?

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
Evet hocam baya talihsizlik olmuş, çok garip bir panel arızası zaten sizde araştırıp bulamayıp reddit'e yazmıştınız sanırım konuda paylaşmıştınız. Elektronik ürün sonuçta arıza çıkabiliyor hocam bildiğin üzere zaten bi LG bide Samsung üretiyor pekte ürün yelpazesi geniş bir monitör türüne değil bu OLED'ler.
Hocam hiç sormayın. Ben bir de sistemimi yeni dizdim, ilk sistemim. Acaba dedim ekran kartında mı sorun var falan denemedik şey bırakmadım, aldığım günden iade ettiğim güne kadar çözmeye uğraştım hahahsha. Daha önce böyle bir şeyin yaşanmamış olması da tuhafıma gitti, yani hiç mi kalite kontrolü yapılmıyor bu ürünlerin diye düşündüm kendi kendime.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke erzan
sipariş verdim bende 15 mart planlanmış teslimat seçtim ama bakalım

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Tolga
Kargosu çok geç verilen oldu mu? 1 haftadır kargo bekliyorum. İlla 18 mart diyorlar
5 martta sipariş verdim.8 martta kargoya verildi (cumartesi verdiler)
10 martta elime ulaştı.
Teslimat 11mart görünüyordu.

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
veysel
%95 de tamamen siyah oluyo hocam bende.

Bende %95 neden siyah gözüküyor da sizde gri?
Alıntıyı görüntüle

Hiçbir ayar yapmadan ips oled varkı. Sağdaki ASUS rog strix ips panel.
Alıntıyı görüntüle

sol oled sağ ips 2side 27” Alıntıyı görüntüle
Konudan bagimsiz samsung oled g6 icin masa tutucu var mi saglam

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Furkan Görür

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
beyler bişi sorucam alt tab alınca 1-2 saniye siyah ekran geliyor sonra alta alıyo ve sol üstte HDMI1 falan yazıyo niye direk alt taba geçmiyor lol de bile yapıyo bunu sizdede böyle mi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
beyler bişi sorucam alt tab alınca 1-2 saniye siyah ekran geliyor sonra alta alıyo ve sol üstte HDMI1 falan yazıyo niye direk alt taba geçmiyor lol de bile yapıyo bunu sizdede böyle mi

Aynı sorun bende de var başka bir monitörde. Uygulama ve monitörün Hertz değerlerinin uyuşmamasından kaynaklanıyor diye biliyorum ama asla düzeltemedim. Ne kadar eşitlediysem de asla olmuyor. (monitörüm Asus VG27AQML1A) LoL'de alt+tab atınca zortluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,384
Üyeler
170,532
Son üye
Sarbyy
Top Bottom