❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Her tn panel arıyomda ondan
1745088623310.png

Şu farkı gözlerinle görünce Oled hayranı olursun sende.

oled monitörünüz için temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz ? Clean master ekran temizleme köpüğüm var ama kullansam sorun olur mu acaba veya önerileriniz varsa alabilirim.

oled monitörünüz için temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz ? Clean master ekran temizleme köpüğüm var ama kullansam sorun olur mu acaba veya önerileriniz varsa alabilirim.
Bu monitör de mat kaplama var o yüzden glossy ekranlara göre temizlemesi kolay Hafif nemli mikrofiber sonra kuru mikrofiber. Tercihen damıtılmış su ama bu işlemi yaparken ekranın soğuk olmasına dikkat et

Ürün gayet güzel iki yıl sonra yansa bile bu görsel kaliteye yıllık 8500 lira ödenir. Yandıktan sonra da çöp olmuyor bu ürünler tv'deki gibi çok belirgin yanıklar olmuyor alınan önlemler ve düşük parlaklık seviyeleri sayesinde. Çoğu uzun kullanım testinde 12000 saatlik testlerde gri renklerde hafif bir iz şeklinde de kullanılabilir seviyede kalıyor.

Bu monitör de mat kaplama var o yüzden glossy ekranlara göre temizlemesi kolay Hafif nemli mikrofiber sonra kuru mikrofiber. Tercihen damıtılmış su ama bu işlemi yaparken ekranın soğuk olmasına dikkat et
elimde hazırda olan temizleme köpüğünü kullansam zarar vermez herhalde değil mi?

Ps5 te kullanan var mı? Hdr vrr hepsi aktif ediliyor mu mumnun musunuz?

Son düzenleme:
Hocam niye böyle risklere giriyorsunuz. En iyi temizlik yöntemi tüm ekranlar için mikrofiber bez, bezin bir kısmını ıslatıp silin. Ben hiçbir kimyasalın ekrana sürülmesi taraftarı değilim.
Ne kadar ıslatmak gerekiyor mikrofiber bezi ? Sprey şişesine su koyup fiber beze sıkarak uygulamak mı gerekiyor nedir bunun usulü. Ben bütün monitörlerimde temizleme köpüğü kullandım çokta memnundum ama bu oled biraz pahalı olunca çekindim açıkcası.

Ne kadar ıslatmak gerekiyor mikrofiber bezi ? Sprey şişesine su koyup fiber beze sıkarak uygulamak mı gerekiyor nedir bunun usulü. Ben bütün monitörlerimde temizleme köpüğü kullandım çokta memnundum ama bu oled biraz pahalı olunca çekindim açıkcası.
Aynen beze sıkarak bezden su akmayacak kadar sıksanız yeterli.

Zaten ne varki monitörde en fazla parmak izi ve toz silince çıkıyor. Su harici birşeye bence gerek yok.

Aynen beze sıkarak bezden su akmayacak kadar sıksanız yeterli.

Zaten ne varki monitörde en fazla parmak izi ve toz silince çıkıyor. Su harici birşeye bence gerek yok.
kesinlikle katılıyorum özellikle parlak ekran oledlerde kimyasal malzemeler aksine leke bırakıyor. hapşırınca tıksırınca ekrana bazen bişeyler yapışıyor. onu ekran silme sıvısı ile temizliyim dedim ekran hare hare oldu gittim onuda mikrofiber bez ve su ile temizledim :) 2 senedir oled kullanıyorum tecrübe ettiğim en iyi temizlik yöntemi bir yapısan leke yoksa kuru bir mikrofiber bezle toz almak yeterli. yapışan bir şey varsa hafif nemli bir mikrofiber bezle silip sonra ikinci kuru bir mikrofiber bezle de kurulamak.

beyler hdr modunu aktif ettiğimde ekranın alt kısmı sanki başka pencereyi gösterip yok oluyor anlık, başına gelen var mı? anlık olduğu için video da çekemedim teknik servisi falan arayayım desem 15 dk'da bir görüyorum kim oturup bekler ki bu sorunu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,591
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri