The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,858
Her tn panel arıyomda ondan
Şu farkı gözlerinle görünce Oled hayranı olursun sende.
Her tn panel arıyomda ondan
Oled yanığı olayını çözdüklerinden emin olsam ilk fırsatta geçerim ama lg nin 2 tane oled tv sinde de 4. Senede yanık olunca ağızımız yandı g7 ile devam sabit imagelere dikkat edin umarım sorunsuz kullanırsınız
Bu monitör de mat kaplama var o yüzden glossy ekranlara göre temizlemesi kolay Hafif nemli mikrofiber sonra kuru mikrofiber. Tercihen damıtılmış su ama bu işlemi yaparken ekranın soğuk olmasına dikkat etoled monitörünüz için temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz ? Clean master ekran temizleme köpüğüm var ama kullansam sorun olur mu acaba veya önerileriniz varsa alabilirim.
elimde hazırda olan temizleme köpüğünü kullansam zarar vermez herhalde değil mi?Bu monitör de mat kaplama var o yüzden glossy ekranlara göre temizlemesi kolay Hafif nemli mikrofiber sonra kuru mikrofiber. Tercihen damıtılmış su ama bu işlemi yaparken ekranın soğuk olmasına dikkat et
Hocam niye böyle risklere giriyorsunuz. En iyi temizlik yöntemi tüm ekranlar için mikrofiber bez, bezin bir kısmını ıslatıp silin. Ben hiçbir kimyasalın ekrana sürülmesi taraftarı değilim.elimde hazırda olan temizleme köpüğünü kullansam zarar vermez herhalde değil mi?
Ne kadar ıslatmak gerekiyor mikrofiber bezi ? Sprey şişesine su koyup fiber beze sıkarak uygulamak mı gerekiyor nedir bunun usulü. Ben bütün monitörlerimde temizleme köpüğü kullandım çokta memnundum ama bu oled biraz pahalı olunca çekindim açıkcası.Hocam niye böyle risklere giriyorsunuz. En iyi temizlik yöntemi tüm ekranlar için mikrofiber bez, bezin bir kısmını ıslatıp silin. Ben hiçbir kimyasalın ekrana sürülmesi taraftarı değilim.
Aynen beze sıkarak bezden su akmayacak kadar sıksanız yeterli.Ne kadar ıslatmak gerekiyor mikrofiber bezi ? Sprey şişesine su koyup fiber beze sıkarak uygulamak mı gerekiyor nedir bunun usulü. Ben bütün monitörlerimde temizleme köpüğü kullandım çokta memnundum ama bu oled biraz pahalı olunca çekindim açıkcası.
kesinlikle katılıyorum özellikle parlak ekran oledlerde kimyasal malzemeler aksine leke bırakıyor. hapşırınca tıksırınca ekrana bazen bişeyler yapışıyor. onu ekran silme sıvısı ile temizliyim dedim ekran hare hare oldu gittim onuda mikrofiber bez ve su ile temizledimAynen beze sıkarak bezden su akmayacak kadar sıksanız yeterli.
Zaten ne varki monitörde en fazla parmak izi ve toz silince çıkıyor. Su harici birşeye bence gerek yok.