❌İndirim Bitti! Samsung 27" inç OLED 2K 0.03ms, 360Hz - 26.999 TL

gamuza

80+
Reaksiyon skoru
24

Eski fiyatları 20 bin tl civarıydı öğrenci indirimiyle fakat 240 Hz versiyonunun öğrenci indirimiyle 21 bin TL den satıldığı bu günlerde belki ufak olsa da güzel bir indirim olabilir. Peşin fiyatına 6 taksit ve olası bir sorunda amazon iadesi için alınabilir. İlgilenenler için.

Son düzenleme:

Eski fiyatları 20 bin tl civarıydı öğrenci indirimiyle fakat 240 Hz versiyonunun öğrenci indirimiyle 21 bin TL den satıldığı bu günlerde belki ufak ta olsa güzel bir indirim olabilir. Peşin fiyatına 6 taksit ve olası bir sorunda amazon iadesi için alınabilir. İlgilenenler için.
bu arada bence oled 360hz ve marka için güzel. en ucuz oled zaten rampage 20 küsür

Eski fiyatları 20 bin tl civarıydı öğrenci indirimiyle fakat 240 Hz versiyonunun öğrenci indirimiyle 21 bin TL den satıldığı bu günlerde belki ufak ta olsa güzel bir indirim olabilir. Peşin fiyatına 6 taksit ve olası bir sorunda amazon iadesi için alınabilir. İlgilenenler için.
teşekkürler acil ihtiyacım vardı hem 360 hz hem freesync hem amazon

Panel tipi MAT dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Lakin 240hz versiyonnu kullanmış ve o matlığı hissetmiş biri olarak söylüyorum. QD-OLED Glossy'e göre gözle görülür şekilde akıcılık farkı var.

Kartada 6 ay vade farksız ama ekran kartıda bozuldu çok ortadayım :D

Panel tipi MAT dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Lakin 240hz versiyonnu kullanmış ve o matlığı hissetmiş biri olarak söylüyorum. QD-OLED Glossy'e göre gözle görülür şekilde akıcılık farkı var.
İyi anlamda bir fark mı hocam, hangisi daha akıcı ?

Monitör gayet iyi . Ben herhangi bir sorun yaşamadım 4 5 aydır kullanıyorum mis gibi . Akıcılığın mat ya da parlak olması ile ne alakası var onu çözemedim.

Monitör gayet iyi . Ben herhangi bir sorun yaşamadım 4 5 aydır kullanıyorum mis gibi . Akıcılığın mat ya da parlak olması ile ne alakası var onu çözemedim.
mat ne alaka ben de anlamadım eski kullandığım monitörde freesync falan hiçbir özellik yok o yüzden çağ atlıyorum her türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada benim kullandığım eski monitör 250 nit ve ips panelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oledin 250 niti gayet yeterli olur bana hatta 150
telefonda %10 parlaklıkta bile kullanmıyorum zaten oled ekranı

Geri