Rx 9070 xt mi? rtx 5070 ti mi?

YONEXTRE

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.

hocam aynı konuyu ben açtım 1 haftadır 150 bildirim geldi fanboylarla bol şans

Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
yanlışları düzelteyim amd kartlarda sıkıntılar ve soğutma problemli yok ( amd adrenalin yazılımı sanırım buglu ama oyunlara etki edecek bir sorun yok)

sadece oyun oynayacaksan 9070xt
çoğunlukla iş / oyun diyorsan 5070 ti senin için daha iyi olur
modellere geleceksek en ucuzunu al zaten soğutmaları yeterli şöyle öneri yapabilirim 9070xt'ye 35k den fazla 5070 ti ya 45k dan fazla para verme.

Nvidia 1650 super kullanıyorum 5 yıldır. Son 2 yıldır siyah ekran hataları gibi prolemler yaşadım. Nvidia driverlarının "sorunsuz" olduğunu söyleyen arkadaşlar burada mı? Teknolojide komplikasyonlar çıkabilir. Hata verebilir. Her markanın her kartında bu sorunları yaşayabilirsin. Yaşamayabilirsin de. Teknoloji biraz şans işi diye boşuna demiyorlar. Ben 9070xt tercih ederdim. Rx 580 de kullandım. Kırmızı takım sahte olmayan fps ve kas gücüyle beni ikna etti şahsen. İyi forumlar.

Ben kendime 9070xt alırdım. Kardeşime(pcden anlamaz) olsa 5070ti alırdım , Yani pcden pek anlamıyorsan 5070ti.

5070ti çünkü
dlss 4 resmi olarak gelmemiş oyunlara bile kolayca dlss 4 ekleyebiliyorsun nvidia app üzerinden
daha iyi rt performansı
çok daha iyi path tracing performansı
daha iyi görüntü ölçeklendirme
en az %20-30 daha az güç tüketiyor bu da psu ve ekran kartı ömrü açısından avantaj

path racing nvidia kartlarla bile düzgün çalışmıyor onu saymaya gerek yok , fsr4 açık kaynak oldu yani muhtemelen eski oyunların çoğuna yakında gelir , daha az güç tüketmesi ömre etki etmiyor fakat daha dandik psular ile çalışması için büyük bir avantaj.
5070ti çünkü
dlss 4 resmi olarak gelmemiş oyunlara bile kolayca dlss 4 ekleyebiliyorsun nvidia app üzerinden
daha iyi rt performansı
en az %20-30 daha az güç tüketiyor bu da psu ve ekran kartı ömrü açısından avantaj

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
path racing nvidia kartlarla bile düzgün çalışmıyor onu saymaya gerek yok , fsr4 açık kaynak oldu yani muhtemelen eski oyunların çoğuna yakında gelir , daha az güç tüketmesi ömre etki etmiyor fakat daha dandik psular ile çalışması için büyük bir avantaj.
ömürden kastım psu kaynakları sorun olma ihtimali daha yüksek oluyor.
Elektrik de daha çok gelir

Bütçene hangisi uyuyorsa al geç, ıvır zıvıra takılma. ikisi de güzel kart, 9070xt alacaksan gaming gecesinde nitro+ veya red devil kovala. Bütçen yetmiyorsa sapphire pulse modeli de güzeldir, xfxler de iyi. Ucuza hangisini buluyorsan onu al.

5070ti çünkü
daha iyi rt performansı
techpowerup; 5070ti TDP: 300w 9070 xt TDP: 304w :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Geri