yanlışları düzelteyim amd kartlarda sıkıntılar ve soğutma problemli yok ( amd adrenalin yazılımı sanırım buglu ama oyunlara etki edecek bir sorun yok)Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
imzaya dikkat et hocam bi de onun kavgası döner forumdahocam aynı konuyu ben açtım 1 haftadır 150 bildirim geldi fanboylarla bol şans
5070ti çünküArkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
bak bu bakış açısı güzelmişBu tarz donanımdan anlmayan insanlara amd kart önermeyin sonra kendilerinden kaynaklı sorun yaşayıp suçu amd ye atıyorlar.
5070ti çünkü
dlss 4 resmi olarak gelmemiş oyunlara bile kolayca dlss 4 ekleyebiliyorsun nvidia app üzerinden
daha iyi rt performansı
çok daha iyi path tracing performansı
daha iyi görüntü ölçeklendirme
en az %20-30 daha az güç tüketiyor bu da psu ve ekran kartı ömrü açısından avantaj
ömürden kastım psu kaynakları sorun olma ihtimali daha yüksek oluyor.path racing nvidia kartlarla bile düzgün çalışmıyor onu saymaya gerek yok , fsr4 açık kaynak oldu yani muhtemelen eski oyunların çoğuna yakında gelir , daha az güç tüketmesi ömre etki etmiyor fakat daha dandik psular ile çalışması için büyük bir avantaj.
Bütçene hangisi uyuyorsa al geç, ıvır zıvıra takılma. ikisi de güzel kart, 9070xt alacaksan gaming gecesinde nitro+ veya red devil kovala. Bütçen yetmiyorsa sapphire pulse modeli de güzeldir, xfxler de iyi. Ucuza hangisini buluyorsan onu al.Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
techpowerup; 5070ti TDP: 300w 9070 xt TDP: 304w5070ti çünkü
dlss 4 resmi olarak gelmemiş oyunlara bile kolayca dlss 4 ekleyebiliyorsun nvidia app üzerinden
daha iyi rt performansı
çok daha iyi path tracing performansı
daha iyi görüntü ölçeklendirme
en az %20-30 daha az güç tüketiyor bu da psu ve ekran kartı ömrü açısından avantaj