Tüm Yazılım Dillerini İleri Düzey Öğrenebileceğim YouTube Kanalı Önerisi

Saygı kurallarına uy dostum. Herkes yapabileceğine yönelir.

Hepsini derken nerede ne var ne yok öğreneceğim demek istemedim tabii ki. Günümüz dünyasında sürekli kullanılan, tercih edilen yazılım dilleri 10'dan az zaten. Bunların hepsine hakim olup birkaçında da profesyonelleşme hedefim var.
diller birbirine benzer yapıda oluyorlar ama siz ilk olarak popüler olanlardan başlarsanız iyi olur.
İlk Önerim Java yönünde olur.

bence hiç öyle bir topa girme popüler ve gerekli olanları öğren
c++ c# javasc python SQL bunlar iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Udemy'den 35 saatlik bir c++ kursu bitirdim öğrendiklerimi pekiştirmek ve daha ileri seviyeye çıkmak için ne tavsiye edersiniz?

1- Saygı kurallarını senden öğrenecek değilim.
2- Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsan raporlayıp geçersin, bana söz hakkı vermezsin. Iyi forumlar.

2- Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsan raporlayıp geçersin, bana söz hakkı vermezsin. Iyi forumlar.

Bir gün elbet biri anladığın dilden öğretir. İyi forumlar.

Şurda bari taşkınlık çıkarmayın ya

Saygıdan bahsederse çıkartırım. O kim bana saygısız falan diyebiliyor? Hayırdır?

Birader akşam akşam tatsızlık çıkarma. O kim dediğin senden her türlü üst seviyede emin ol.

Saygıdan bahsederse çıkartırım. O kim bana saygısız falan diyebiliyor? Hayırdır?
1- 39 yaşına gelmişsin ama saygının ne olduğunu öğrenememişsin

2-Dikkat çekmek yerine gidip dm'den adama söyleyebilirsin demek istediğini , tartışma aranızda olsun diğerlerini işin içine katma zaten ülkecek lanet bir dönemden geçiyoruz haksızlık haberi duymaktan ciğerimiz yanıyor

1- 39 yaşına gelmişsin ama saygının ne olduğunu öğrenememişsin

2-Dikkat çekmek yerine gidip dm'den adama söyleyebilirsin demek istediğini , tartışma aranızda olsun diğerlerini işin içine katma zaten ülkecek lanet bir dönemden geçiyoruz haksızlık haberi duymaktan ciğerimiz yanıyor

1- Yaşımın konuyla alakası yok.
2- Birisine paşa demenin saygıyla ya da saygısızlıkla ne alakası var?
3- Konunun seninle alakası yokken neden uzattıkça uzatıyorsun?
4- İnan bana dikkat çekmeme gerektirecek insanlar değilsiniz.
5- Amacım tartışma da değildi zaten. Alt tarafı herife "İddiası o yönde paşamızın" dedim. Size ne oluyor?
6- Ülke kötüye gidiyorsa, git odanın bir köşesinde ağla. O konunun bu konuyla ne alakası var?

Hepsini derken nerede ne var ne yok öğreneceğim demek istemedim tabii ki. Günümüz dünyasında sürekli kullanılan, tercih edilen yazılım dilleri 10'dan az zaten. Bunların hepsine hakim olup birkaçında da profesyonelleşme hedefim var.
Gerçek şu, kendi kendine bir şey öğrenemezsin. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Durum böyle.
Tabi umutlarını da kırmak istemem. Ama kendi kendine bir meslek öğrenebilmiş kimse yok. Bir kursa katıl. Web'den olmasın. Göz göze olsun.

Gerçek şu, kendi kendine bir şey öğrenemezsin. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Durum böyle.
Tabi umutlarını da kırmak istemem. Ama kendi kendine bir meslek öğrenebilmiş kimse yok. Bir kursa katıl. Web'den olmasın. Göz göze olsun.

Tabii herhangi bir şeyi öğrenirken disiplin ve özgüven olmazsa hiçbir şey başaramazsın.
Şu ana kadar öğrendiğim, bilgi sahibi olduğum her şeyi herhangi bir kurstan veya birinden öğrenmedim. Ya kendi kendime deneme yanılma yöntemi ile ya da saatlerce araştırmalar yaparak öğrendim.
Uzun lafın kısası şu hayatta her şey mümkün istedikten sonra.

Tabii herhangi bir şeyi öğrenirken disiplin ve özgüven olmazsa hiçbir şey başaramazsın.
Şu ana kadar öğrendiğim, bilgi sahibi olduğum her şeyi herhangi bir kurstan veya birinden öğrenmedim. Ya kendi kendime deneme yanılma yöntemi ile ya da saatlerce araştırmalar yaparak öğrendim.
Uzun lafın kısası şu hayatta her şey mümkün istedikten sonra.
Öyle uzun sürüyor. Ve herkesin iradesi yetmiyor.
https://www.w3schools.com/
Buradan istediğini seçebilirsin. Uzmanlık ayrı bir konu. Burada hiç kimse kendisi uzman değil. Sana öğretebilsin, veya tavsiyede bulunabilsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri