🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

vade farksız taksit imkanı olmalı yani bir de sinerjinin satış sonrası hizmet anlamında şüpheli firma yani başka pazar yerlerine yönelirim bu fiyata monitör satıyorsun bir zahmet vade farksız 3 veya 6 taksit uygula ki millette alsın

vade farksız taksit imkanı olmalı yani bir de sinerjinin satış sonrası hizmet anlamında şüpheli firma yani başka pazar yerlerine yönelirim bu fiyata monitör satıyorsun bir zahmet vade farksız 3 veya 6 taksit uygula ki millette alsın
Taksit kısmına tamamen katılıyorum ama diğer dediklerinize kısmen katılıyorum. Çünkü satış sonrası hizmet kısmında İtopya, incehesap, Gaming gen vs fark etmez hepsinde bu tarz şikayetler duydum. Ve hemen hemen hepsinde de şikayet eden kullanıcı haklıydı. Amazon harici satış sonrası destekte ilgilenmiyor.

Taksit olsa çekerdim.

Bu model Glossy QD-Oledlerden daha mı iyi renk olarak? MO27Q28G, Dell Alienware AW2725D ve Asus Rog Strix XG27AQDMG modelleri arasında kaldım gündüzleri de oyun oynayacağım ışığı kontrol etme şansım yok yardımcı olursanız sevinirim.

Taksit yok ya

Bu model Glossy QD-Oledlerden daha mı iyi renk olarak? MO27Q28G, Dell Alienware AW2725D ve Asus Rog Strix XG27AQDMG modelleri arasında kaldım gündüzleri de oyun oynayacağım ışığı kontrol etme şansım yok yardımcı olursanız sevinirim.
O zaman MO27Q28G sizin icin en iyisi. Renk kapsamında biraz daha iyi çıkıyor ama renk parlaklığında qd oled hala üstün. Denk desek yeridir. Eskiden renk olarak her senaryoda qd oled üstündü. Ama gündüz vakti de woled üstündü. Şu an akşam vakti woled ve qd oled aşağı-yukarı denk oldu. Tandem oled gündüz vakti bariz üstün. Kaldı ki qd oledler 250nit, en iyileri 300nit civarıyken bu model 350nit i aşıyor. Bariz üstünlük söz konusu.

O zaman MO27Q28G sizin icin en iyisi. Renk kapsamında biraz daha iyi çıkıyor ama renk parlaklığında qd oled hala üstün. Denk desek yeridir. Eskiden renk olarak her senaryoda qd oled üstündü. Ama gündüz vakti de woled üstündü. Şu an akşam vakti woled ve qd oled aşağı-yukarı denk oldu. Tandem oled gündüz vakti bariz üstün. Kaldı ki qd oledler 250nit, en iyileri 300nit civarıyken bu model 350nit i aşıyor. Bariz üstünlük söz konusu.
Teşekkürler hocam yanıtınız için MO27Q28G alacağım.

Teşekkürler hocam yanıtınız için MO27Q28G alacağım.
Rica ederim. Biraz daha karşılaştırmalara baktım ve QD-Oledler den renk kapsamı olarak daha üstün olduğu ortada bu yeni nesil panelin. Monitör de BFI de var. Hareket netliğini gözle görülür şekilde iyileştiriyor.
Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.14.07.36.webp

Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.01.13.98.webp

Desktop Screenshot 2025.10.06 - 14.58.22.44.webp

Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.02.22.99.webp

Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.04.23.03.webp
Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.04.31.86.webp
Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.04.39.84.webp
Desktop Screenshot 2025.10.06 - 15.04.42.35.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha sonra taksit özelliği olan bir sitede satılır mı acaba

Son düzenleme:
Rica ederim. Biraz daha karşılaştırmalara baktım ve QD-Oledler den renk kapsamı olarak daha üstün olduğu ortada bu yeni nesil panelin. Monitör de BFI de var. Hareket netliğini gözle görülür şekilde iyileştiriyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyata 2 taksit var paraf ve ziraate yok mu peşin taksit sayısını arttıracak bir baba yiğit firma :peeposad:

Geri