Benim 12 sinde inen hâla uçak varış gözüküyor.17sinde inen kargom İstanbul kargo kalkış ofisine geçmiş 14te inenlerde tık yok
Benim 12 sinde inen hâla uçak varış gözüküyor.17sinde inen kargom İstanbul kargo kalkış ofisine geçmiş 14te inenlerde tık yok
Hocam ben 2 adaptör 2 kablo 1 iskambil kağıdı 2 tane anahtarlık bide birkaç şey daha aldimda onları unuttum. Şimdi termal eldiven felanda alcaktimda galiba yüzde 70 indirim bitmiş. O yüzden almaktan vazgecicem gibiHocam siz neler aldınız acaba
O zaman ilk başta yeni gelenleri eritiyorlar gibiBenim 12 sinde inen hâla uçak varış gözüküyor.
Adaptör essager mı yoksa ugreen mı bende eldiven alacaktımda dandik gibi geldi ya onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor indirim devam ediyor halaHocam ben 2 adaptör 2 kablo 1 iskambil kağıdı 2 tane anahtarlık bide birkaç şey daha aldimda onları unuttum. Şimdi termal eldiven felanda alcaktimda galiba yüzde 70 indirim bitmiş. O yüzden almaktan vazgecicem gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman ilk başta yeni gelenleri eritiyorlar gibi
Ben şimdi sipariş verdim hocam indirim çalışıyor.Hocam ben 2 adaptör 2 kablo 1 iskambil kağıdı 2 tane anahtarlık bide birkaç şey daha aldimda onları unuttum. Şimdi termal eldiven felanda alcaktimda galiba yüzde 70 indirim bitmiş. O yüzden almaktan vazgecicem gibi
O zaman ilk başta yeni gelenleri eritiyorlar gibi
Hocam siz verdiniz kusura bakmayın darlamiş gibi oluyorum ama zaten bu son alışverişler birde ürün bulmakta zorlanıyorumBen şimdi sipariş verdim hocam indirim çalışıyor.
Hocam ugreen kablo ,essager apple watch şarjı,essager 20w adaptör,essager kablo,wifi kamera,telefon kılıfı,telefon ekran koruyucu,apple watch ekran koruyucu,bide az önce 15 metre şerit led aldım.Daha bakıyorumda bende ürün bulamıyorum alacak.Hocam siz verdiniz kusura bakmayın darlamiş gibi oluyorum ama zaten bu son alışverişler birde ürün bulmakta zorlanıyorum
20W essager olanı aldım ben fakat yorumlarda ısındığı söylenmiş. Yanlış hatırlamıyorsam ugreen'in 45W adaptörü 180TL'ye geliyor onu kaçırmayın bence. Burada en elle tutulur adaptör 350'den başlıyor onlarda 20-30W.Adaptör essager mı yoksa ugreen mı bende eldiven alacaktımda dandik gibi geldi ya onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor indirim devam ediyor hala
Hocam ben wi-fi kamerayıda, adaptörü de,4 tane tel kılıfı,ekran koruyucu almıyorum ekranım zaten tertemiz,bende 3m RGB LED aldım oda gümrükte daha yani hemen hemen benzer şeyler almışız bu kablolardan önemli dediğiniz bir şey var mı ben ethernet typc c dönüştürücü baktım da pahalıydı onu alsam ise yarardıHocam ugreen kablo ,essager apple watch şarjı,essager 20w adaptör,essager kablo,wifi kamera,telefon kılıfı,telefon ekran koruyucu,apple watch ekran koruyucu,bide az önce 15 metre şerit led aldım.Daha bakıyorumda bende ürün bulamıyorum alacak.
Apple watch kullananlar essager şarjını alsın bence burada çakmaları 300-400 e satılıyor.Hızı da gayet iyi şarjın.
Dün de farklı bir arkadaş dedi de ben evde hani kullanmak için aldım bence telefoncularda satılan syrox isimli ucuz dandik adaptörden kat kat iyidir. Yok benim zaten adaptörüm var birde az bir şey param var o yüzden ugreen almam gereksiz yinede teşekkürler20W essager olanı aldım ben fakat yorumlarda ısındığı söylenmiş. Yanlış hatırlamıyorsam ugreen'in 45W adaptörü 180TL'ye geliyor onu kaçırmayın bence. Burada en elle tutulur adaptör 350'den başlıyor onlarda 20-30W.
Kamera linkini atabilir misinHocam ugreen kablo ,essager apple watch şarjı,essager 20w adaptör,essager kablo,wifi kamera,telefon kılıfı,telefon ekran koruyucu,apple watch ekran koruyucu,bide az önce 15 metre şerit led aldım.Daha bakıyorumda bende ürün bulamıyorum alacak.
Apple watch kullananlar essager şarjını alsın bence burada çakmaları 300-400 e satılıyor.Hızı da gayet iyi şarjın.
Evrensel Kompakt Telefon Soğutucu, Android ve IOS Akıllı Telefon Soğutma Fanı, USB ile Çalışan Mini Soğutma Aracı, Klipsli ve Manyetik İnce Filmli Şık ve Kullanışlı Soğutma Aksesuarı Sessiz Oyun E-Spor Oyun AksesuarlarıAtsana gardasım link
https://api-shein.shein.com/h5/shar...y=TR&shc=1_lbKAZAtrTPI&url_from=GM75904319579Kamera linkini atabilir misin
Bendede dün aynısını dedi farklı cihazdan ilk defa deneyince düzeldiHocamlar bu uygulamadaki ekstra 20 puanı nasıl alıyoruz bende artık alınmıyor ora farklı bir cihaza da geçtim aynı şeyi söylüyor
Ben aldım gümrükten de geçti. 100 liraya geldi.Beyler telefon soğutucu alsam gelir mi ? memo cx07 bakabilirsiniz bi
Düzenleme:Baktımda yollanmıyor