🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Amazon satıcılı başta depo ilanı falan sandım ama dümdüz sıfır ürün. Normal satış bandı 39-40k civarı.
Ben aynı ürünü kullanan biri olarak glossy geçmeyi dört gözle bekliyorum ama mat oled seven için güzel fırsat.
Peşine 9 taksit var bide

link

mediamarkt ve vatandada var aynı fiyata mediamarkt 4 taksit 2000 maxi puan
vatanda ise 6 taksit
Bu monitör beni oledden soğuttu ya.
Garip bir Oled bu.
Ne siyahlar tam siyah ne de renkler güzel.
Adı oled ama IPS+ gibi bir ekranı var.

14e veren varsa 2.yi alabilirim çünkü :D bir yerinden sallıyo
Seni savunan insan senin kim olduğunu gösterir, senin desteklediğin kişide kim olduğunu gösterir diyor şair. Senide o şahıs gibi cevap verilmeyecek vakit israfı kişiler listeme ekledim. Zaten benzer karakterler o al sat için vatan kampanyasında stok yapan 10 tane ram almayı savunan, biz ihtiyaç sahiplerinede kalmasını savunurken o insanlara "kudurun" ben aldım siz alamadınız yazan, cevabıda olmayınca insanları raporlayan bir tip. Sende Amazon depo ürününü sıfır fiyatına ikinci elde satmaya çalışıyorsun. İkinci elde en fazla 16 eder deyincede tepki gösteriyorsun :D Evet tüm milet keriz, bir siz akıllısınız sıfırı 19'a gelen monitörü senden ikinci elden 19'a alacak. Ortak paydanız çok sizden iyi arkadaş olur. Bu konuyada daha yazmayacağım ki konu uzamasın.

Bu monitör beni oledden soğuttu ya.
Garip bir Oled bu.
Ne siyahlar tam siyah ne de renkler güzel.
Adı oled ama IPS+ gibi bir ekranı var.
hocam bence sen pg27ucdmyi tattıktan sonra haksızlık ediyorsun o kadarda değil :D gündüz vakti ekran mor ama orası doğru bizde geçebilsek bi pg27ucdm ya da xg27ucdm

hocam bence sen pg27ucdmyi tattıktan sonra haksızlık ediyorsun o kadarda değil :D gündüz vakti ekran mor ama orası doğru
Valla hocam 6 ay kullandım.
Beni oledden soğuttu.
Ondan önce woled kullanıyordum.
Tamam siyahlar siyah değil qd diyorsun renklerde canlı değil ki.
Bana bir şey sunması gerekiyor ki savunayim.

Seni savunan insan senin kim olduğunu gösterir, senin desteklediğin kişide kim olduğunu gösterir diyor şair. Senide o şahıs gibi cevap verilmeyecek vakit israfı kişiler listeme ekledim. Zaten benzer karakterler o al sat için vatan kampanyasında stok yapan 10 tane ram almayı savunan, biz ihtiyaç sahiplerinede kalmasını savunurken o insanlara "kudurun" ben aldım siz alamadınız yazan, cevabıda olmayınca insanları raporlayan bir tip. Sende Amazon depo ürününü sıfır fiyatına ikinci elde satmaya çalışıyorsun. İkinci elde en fazla 16 eder deyincede tepki gösteriyorsun :D Evet tüm milet keriz, bir siz akıllısınız sıfırı 19'a gelen monitörü senden ikinci elden 19'a alacak. Ortak paydanız çok sizden iyi arkadaş olur. Bu konuyada daha yazmayacağım ki konu uzamasın.
19'a satacağımı kim söyledi evet ederi 16'ı buna karşı çıkmadım zaten sen piyasası 14 diyerek bir yerinden sallıyorsun. ahahahah kendi kendine nasıl rollenmiş

Yok zaten ikinci elde 14'e veriyorlar en fazla 16'ya verirsin. Uğraşına değermi, sen karar ver.
19'a satacağımı kim söyledi evet ederi 16'ı buna karşı çıkmadım zaten sen piyasası 14 diyerek bir yerinden sallıyorsun. ahahahah kendi kendine nasıl rollenmiş
Biraz kitap okuduktan sonra tekrar bi okursun :D yazdığımı, sıfır cevap listeme hoşgeldin.

Hocam sende çoktan ilana koyduğun monitörü açmaya kıyamıyorum falan deyince insan bir rolleniyor,

Valla hocam 6 ay kullandım.
Beni oledden soğuttu.
Ondan önce woled kullanıyordum.
Tamam siyahlar siyah değil qd diyorsun renklerde canlı değil ki.
Bana bir şey sunması gerekiyor ki savunayim.
bende yakın zamanda g81sfden xg27ucdmg ya da pg27ucdm hangisi denk gelirse geçmeyi düşünüyorum fark ediyor demi hocam glossy

Geri