🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

atmak zorunda değil sizde tıklamak zorunda değilsiniz çok merakliysaniz kendiniz maaşlı eleman tutup takip edin
Hiç sorma, adam başkalarına yardımı olsun diye üşenmeden atıyor. Neymiş fiyatınıda atıcakmış, bak sen :D Az yede uşak tut :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9.841

Benim şahsen ona uğraşacak vaktim yok, linke tıklayıp neymiş diye bakmak çok zor bir şey olmasa gerek.
Salla bu insanlara ağzınla kuş tut, yaranamazsın.

Mantıklı tavsiyelerde genel tavrın böyle mi oluyor genelde? Trip atmaya gerek yok.

Birşeye tıklıyorsam ne olduğunu bilmek isterim. Paylaşırken de aynı özveri ile davranırım, ortalığa boş link bırakmam, SS koymaya dahi üşenmem. Demin de birisi fiyat yazmamışsın kaçtan gördün de fırsat diye attın bilmiyoruz demiş. Bunlar eleştirel değil topluluk yararına yapıcı tavsiyeler.
Birader adam günde kaç link atıyor baktınmı hiç ? İnsanlarda iş yapanı eleştirir, kendin attığın kaç link var ? İşi gücü yok, hepsine alta açıklama görselmi dizicek ? Sanki linkleri buraya atınca para kazanıyor, insanlar faydalansın diye sıfır kâr ile atıyor komik olmayın. Az teşekkür edin.

Başkası kendisinin kaça aldığını sorunca söylemiyor, fakat kendisi başkalarına fiyatını at diyor. Bencil insanlara yardım etmeyin.
İnsanlarda iş yapanı eleştirir, kendin attığın kaç link var?
Ne saçmalıyorsun, kime neyi söylememişim? Bilgi saklamam elimden geleni yaparım her zaman. Gece 3'lere kadar yazdığım mesajların, açtığım konuların, forumda sağladığım katkıların farkında değilsin sanırım. Bu forumda açtığım tüm konulara buradan bakarsın, anlarsın kaç linkim olduğunu. 3 büyük forum var olduğundan beri insanlar için fırsat paylaşıyorum, rehberler konular hazırlıyorum, her konuda fayda sağlıyorum ben. Örnek DH profilim altta. 20 gün önce açılmış hesap gelmiş bana had bildirecek, "bencil" diyecek. Sen önce efendi ol milletin yalakalığını yapma.

1776616459385.webp

atmak zorunda değil sizde tıklamak zorunda değilsiniz çok merakliysaniz kendiniz maaşlı eleman tutup takip edin
Ben sadece tavsiyede bulundum. Kimse bişeye zorunda değil. Gerekçesi vardır imkanı yoktur bilmiyorum. Akrabanıza sövmüşüm gibi tetiklenmeye gerek yok. "Usta neydi, kaç liraydı bu" şeklinde gereksiz mesajlar döneceğine paylaşılırken yazılsa iyi olur dediğim için hata bende. Özür dilerim herkesten.

Edit. imla

Son düzenleme:
Mikserlik, kraldan çok kralcılık yapmayın. Ne yapıcaz yani her paylaşım için tekrar tekrar kaç liraydı diye mi yazıcaz? Klasik forum kuralıdır, normal olması gereken ilk fiyatı yazmak. Ha bu arada bence de link yeterli, açıklama yazmak elzem değil çünkü yazana kadar satılmış oluyor zaten.

mevzuyu karıştırmaya gerek yok arkadaşlar herkes işine geldiği şekilde birşeyleri yapar benim işime gelmiyor bu şekilde yapmak herkes işine geldiği gibi diyorum. benim çalışan botum bile en önce mesajı iletmek üzerine tasarlı önemli olan mesajı göndermektir. olabildiği kadar hızlı benim mottom bu işim olmasa editlerdim ama 2 mesaj ardı ardına bana yapacağım işi öğretmek kimsenin haddi değil topluluk kurallarına aykırı ise
1776611527614.webp
tuşu var edersiniz sorun çözülür.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
13 küsür

Güzel monitör bu gigabyte deki kvm olayı çok iyi bugün kaliteli bir kvm almak istesen ugreen marka 2.5-3bin tl aten marka 4-5bin tl lerde, ayrıca bu monitöre 18w pd sarj eklemişler apple ve samsung da 18w hızlı şarj yapar bilgisayar yanında fişe boşa düşer panel kalitesini bilmiyorum ama ss ips olduğu icin kötü değildir herhalde

Güzel monitör bu gigabyte deki kvm olayı çok iyi bugün kaliteli bir kvm almak istesen ugreen marka 2.5-3bin tl aten marka 4-5bin tl lerde, ayrıca bu monitöre 18w pd sarj eklemişler apple ve samsung da 18w hızlı şarj yapar bilgisayar yanında fişe boşa düşer panel kalitesini bilmiyorum ama ss ips olduğu icin kötü değildir herhalde
KVM olayı ne iş yarıyor

Yanlış hatırlamıyorsam Kvm nin gecikmeye de olumlu yönde etkisi var.

Geri