GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,154
Telefonla aradım ben acıtasyon seviyesi baya yüksek olurmu böyle hasan modundaSen level atlamışsın hocam bana 100 veriyorlar dmkdkd
Telefonla aradım ben acıtasyon seviyesi baya yüksek olurmu böyle hasan modundaSen level atlamışsın hocam bana 100 veriyorlar dmkdkd
Keyifsiz durumlar.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben iptal etmedim hiç birini mesajlarda öyle geliyor birde400 lira hediye çeki verdiler 2 ürüne 200 200
detayı bilmiyorum ama bunun için kallavi telegram grubun olması lazım birde ne kadar hızlı sana veri sağlıyor detay yok.PA-APİ diye geçiyor
2 adet var şuan fakat %10 -15-20 indirimleri kaldırmışlarHaydaa ben bunu kaçırmışım 3 aydır monitörden ses kasıyorum kulaklık alamadım da
Geç bile kaldın hocam benim harcamalar 100K'ya dayandı. Sigara gibi bağımlılık yapıyor duracağın yeri bilmezsenYa bu forumda Amazon Depo konusunu kim başlatmışsa şu forum sayesinde bugün 5900 TL'ye Blackshark V3 Wireless düşürdüm mükemmel kondisyonda . Sağolun beyler 3 peşit taksit bide . Bu forumda olmasam depodan haberim olmaz 8000e alırdım cihazı
Şu forumdan daha neler neler kapacağız bakalım![]()
-70k dayım forum sağolsun dkskfkdmfYa bu forumda Amazon Depo konusunu kim başlatmışsa şu forum sayesinde bugün 5900 TL'ye Blackshark V3 Wireless düşürdüm mükemmel kondisyonda . Sağolun beyler 3 peşit taksit bide . Bu forumda olmasam depodan haberim olmaz 8000e alırdım cihazı
Şu forumdan daha neler neler kapacağız bakalım![]()
Aldığın en indirimli şey ne hocam merak ettim şimdi-70k dayım forum sağolsun dkskfkdmf