🔥İndirim Samsung Galaxy A57 8/256 GB | 31 bin TL

Güvenli moda al bir de o şekilde deneyin. Cache temizliği yapın. Son çare factory reset atın. Çare olmazsa donanımsal olabilir.
hepsini yaptım sadece şunu fark ettim güvenli modda bile reset atıyor. Ama mesela fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Güncellemessem en azından 4-5 günde 1 kere felan reset atıyor. Ama güncellemeye başlayınca ( internete bağlayınca ) ekstra herhangi bir uygulamada indirmiyorum. Kendi otomatik yüklediği uygulamalar ve cihazın kendi güncellemeleri yapınca reset döngüsüne giriyor. servise yolladım sıfırladılar test ettik sorun yok diyip geri yolladılar yine aynı sorun.

Geçen ay 34.500₺'den çıkan telefon, Amazon ve n11'in tanımladığı kuponlar ile dip fiyatta. Zaman geçtikçe biraz daha düşebilir, anlık fırsat kovalayanlara.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
10 bin tl ye aldığım fiziksel 16 ramli kaçak redmimle şunu inceliyoruz şuan

hepsini yaptım sadece şunu fark ettim güvenli modda bile reset atıyor. Ama mesela fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Güncellemessem en azından 4-5 günde 1 kere felan reset atıyor. Ama güncellemeye başlayınca ( internete bağlayınca ) ekstra herhangi bir uygulamada indirmiyorum. Kendi otomatik yüklediği uygulamalar ve cihazın kendi güncellemeleri yapınca reset döngüsüne giriyor. servise yolladım sıfırladılar test ettik sorun yok diyip geri yolladılar yine aynı sorun.
anakart arızası hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri