🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

G Pro x Superlight 2 geldi. Arkadaşlar ürün AŞIRI temiz. Ben 4000'e aldım sıfırıyla arasında %25-30 gibi fark var diye bir şeyleri eksiktir dedim. Her şey tertemiz. Sadece jelatinini benden önceki açmış başka sorun yok. Üründe nokta çizik kir hiçbir şey yok.

Mouse koruyucuları da gelmiş kayıp felan değil. Her şey mükemmel kondisyonda

Resmen sıfır diyebilirim. Bütçem 2.ele yetmedi Amazon Depodan aldık gibi bir şey oldu resmen aşırı mutluyum. Ben Amazon Depo konusundan mezun oldum dostlar artık takibe ara veriyorum :D

QNB Kazananlar Kulübü %10 iade etti 3600e geldi. QNB Kazananlar Kulübü hakkınız olursa mutlaka İnternet alışverişini kullanın
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hayırlı olsun :) uzun zamandır bu mouse yi takip ediyorum. Fiyatı yüksek ama çok güzel mouse. Bunun kablolusu var bende. Kaça aldınız?
2400

Buranın da hocası olduk mezun veriyoruz 😂 bölüm başkanı @thepublicman 😆😆🤣
O rektör olur, sen dekan, @GGbaba ve @Alpha45 bölüm başkanları. Ben de muhtemelen son sınıf öğrencisi olurum.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

2400

O rektör olur, sen dekan, @GGbaba ve @Alpha45 bölüm başkanları. Ben de muhtemelen son sınıf öğrencisi olurum.
senin profesör olman lazım 5090 astrali yakaladın

beyler bunun ederi nedir kaça almam mantıklı

Ekler

• IMG_7380.webp
    IMG_7380.webp
    135 KB · Hit: 131
Hiç 8BitDo Ultimate 2C düştüğünü gördünüz mü ?

GIGABYTE AORUS FO32U2 31.5" OLED Oyuncu Monitörü, 4K UHD (3840x2160), 240Hz 0.03ms GTG, Anti-Reflection, HDMI 2.1 & DisplayPort 1.4 USB-C, DisplayHDR True Black400, ClearMR 13000, KVM, Dahili Hoparlör

39424TL

Not: gerçi sıfırı da 43-44 civarıdna ama

beyler bunun ederi nedir kaça almam mantıklı
Ayrı konu açın ona, burada depo dışında konulara çok girilmiyor. Konu kapanmasın diye.

Dün aldığım mouse geldi, kabul edilebilir yazıyordu ama sıfır gibi jelatinleri de üstündeydi. Test de ettim sorunsuz.

Alıntıyı görüntüle
Bi kere Hafif mouse kullanınca insan dönemiyor ergo mouseye ufaktan özlüyorda :D

Son düzenleme:
Tv kurulumlarıyla ilgili güncelleme yapıyım, 55 ve 65" iki televizyonda kapalı kutu gelmişti. Bilkom geldi sorunsuz kurdu gitti bilginiz olsun.

Tv kurulumlarıyla ilgili güncelleme yapıyım, 55 ve 65" iki televizyonda kapalı kutu gelmişti. Bilkom geldi sorunsuz kurdu gitti bilginiz olsun.
Harika hayırlı olsun güle güle kullanin

televizyon indirimi var mi şöyle 20k yı geçmeyecek 43-50-55 inc bandında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,442
Üyeler
193,042
Son üye
RightAtrium
Geri