Murphy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
1 Saniyede tüm kategoriye aod taraması yapabiliyorum ancak sunucu maliyet sıkıntısı var, çözebilirsem bu forum kullanıcılarına açacağım.Kölecilere AOD taraması denilince
1 Saniyede tüm kategoriye aod taraması yapabiliyorum ancak sunucu maliyet sıkıntısı var, çözebilirsem bu forum kullanıcılarına açacağım.Kölecilere AOD taraması denilince
bizde sağlam sunucular var nasıl yapılıyor ki1 Saniyede tüm kategoriye aod taraması yapabiliyorum ancak sunucu maliyet sıkıntısı var, çözebilirsem bu forum kullanıcılarına açacağım.
Fatura istemedilermi sizden ?Tv kurulumlarıyla ilgili güncelleme yapıyım, 55 ve 65" iki televizyonda kapalı kutu gelmişti. Bilkom geldi sorunsuz kurdu gitti bilginiz olsun.
Sunucunun aylık kirası nedir?1 Saniyede tüm kategoriye aod taraması yapabiliyorum ancak sunucu maliyet sıkıntısı var, çözebilirsem bu forum kullanıcılarına açacağım.
Çalıştırdığın programa kullandığın yönteme bağlı olarak 30-150 dolar arası değişiyorSunucunun aylık kirası nedir?
kullanıcılar aylık 10 dolar atsa sağlam bir şey olsa güzel olurÇalıştırdığın programa kullandığın yönteme bağlı olarak 30-150 dolar arası değişiyor
sunucu kirasi yaninda proxy maliyeti de eklenecek sanirim, proxy de yanlis bilmiyorsam kullanima gore fiyatlaniyordu. Maliyetine degecek mi sorusunun de tespiti gerek..
kullanıcılar aylık 10 dolar atsa sağlam bir şey olsa güzel olur
Çalıştırdığın programa kullandığın yönteme bağlı olarak 30-150 dolar arası değişiyor
Hocam köle möle buralarda öyle şeylerin detayları konusulmuyo yasakbizde sağlam sunucular var nasıl yapılıyor ki
bu vardı galiba sıfırı 38k. Bu anca 25k falan gelirse (bazen geliyo) o zaman alınır gibi
Hocam köle möle buralarda öyle şeylerin detayları konusulmuyo yasak![]()
Ben genel uyarmak istedim hocam ama evet köle diyoz burada.mesajimda bu konuyla ilgili bir sey yazmadim sunucu maliyeti konusulurken bildigimi ilettimsunucu sadece bu amac icin kullanilmaz. Ama bu konudaki hemen her sayfada kole gondermesiyle ustu kapali yaziyorsunuz anladigim: D