Boykot Yapanlara Saldıranlar Ve Sosyal Çürüme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
israile google admob gelirleri gitmesin diye her denk geldiğim bilgisayara ublock kuruyorum,karıncayız kardeş biz de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela bilgisayarına işlemci alacak için yazmıyorum bunu)
şimdi şöyle,intel ile nvidia direk goyim zaten,AMD'nin hisselerinin %20si siyonist blackrock'da,peki ne yapıyoruz?

böyle boykot olan ürünün ikinci elini alın ki direk olarak onlara para gitmesin ürün satışından,hem paranız cebinizde kalır

Öyle yapıyorum zaten? Kendi ülkemde bana değil göçmenlere sahip çıkılırken neden araplar için üzüleyim? Elle tutulur bi sebep sunabilirmisin bana?
biz devleti zaten her gün çatır çatır eleştiriyoruz çine rusa boyun eğip onların zulmünden kaçan türkleri paşa paşa teslim ettiği için

Son düzenleme:
israile google admob gelirleri gitmesin diye her denk geldiğim bilgisayara ublock kuruyorum,karıncayız kardeş biz de

şimdi şöyle,intel ile nvidia direk goyim zaten,AMD'nin hisselerinin %20si siyonist blackrock'da,peki ne yapıyoruz?

böyle boykot olan ürünün ikinci elini alın ki direk olarak onlara para gitmesin ürün satışından,hem paranız cebinizde kalır

biz devleti zaten her gün çatır çatır eleştiriyoruz çine rusa boyun eğip onların zulmünden kaçan türkleri paşa paşa teslim ettiği için

Sonra mültecilere göçmenlere kucak açtı işte bende bunlara tutuluyorum. Ban falan gelir belki fazla abartmak istemiyorum ama baştaki arap sevdalısı resmen. Çocuk şeyhin elini öpmek nedir ya :D? Neyse sen anladın ne demek istediğimi daha objektif bi adama benziyorsun

Unutma kıymetli kardeşim, "Küfür tek millet" Onların Türkçe konuşması seni aldatmasın. Bazı kimseler de dünya zevk ve arzularından vazgeçmedikleri için boykot markalarını kullanır ve bunları savunurlar. Yaşadığımız çağ zaten çürümüşlüğün en zirvesi. Adama boykot diyorsun, o da gidiyor hükümet diyor. İşte kafaları bu kadar basıyor. Zannediyor ki, diğerinin yanlışı kendi yanlışını doğru çıkarıyor.

Sonra mültecilere göçmenlere kucak açtı işte bende bunlara tutuluyorum. Ban falan gelir belki fazla abartmak istemiyorum ama baştaki arap sevdalısı resmen. Çocuk şeyhin elini öpmek nedir ya :D? Neyse sen anladın ne demek istediğimi daha objektif bi adama benziyorsun

Çocuk şeyhin elini öptüğü dediği de Başkan Erdoğan'ın her zaman küçük çocuklara sevgiyle ellerini öpmesini diyor. Onu cımbızlayıp böyle köpürüyorlar. Siz gerçekten hakkaniyetli insanlar değilsiniz. Yazık size.
881080.webp
aa-20231101-32599502-32599499-slove-pf7n.webp
images.webp

Bak ya şunlara kız şeyhlerin de ellerini öpmüş... :D

Unutma kıymetli kardeşim, "Küfür tek millet" Onların Türkçe konuşması seni aldatmasın. Bazı kimseler de dünya zevk ve arzularından vazgeçmedikleri için boykot markalarını kullanır ve bunları savunurlar. Yaşadığımız çağ zaten çürümüşlüğün en zirvesi. Adama boykot diyorsun, o da gidiyor hükümet diyor. İşte kafaları bu kadar basıyor. Zannediyor ki, diğerinin yanlışı kendi yanlışını doğru çıkarıyor.

Çocuk şeyhin elini öptüğü dediği de Başkan Erdoğan'ın her zaman küçük çocuklara sevgiyle ellerini öpmesini diyor. Onu cımbızlayıp böyle köpürüyorlar. Siz gerçekten hakkaniyetli insanlar değilsiniz. Yazık size. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bak ya şunlara kız şeyhlerin de ellerini öpmüş... :D

GEREKİRSE SOĞAN EKMEK YERİZ REİSİMİZDEN VAZGEÇMEYİSUXIWNXIENXIWNXISNN

edogan-kuveyt.webp

Buradaki çocuk da kim biliyor musunuz? Bak aşağıda yazıyor: :)
  • Fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öptüğü kişi heyete çiçek sunmak üzere gelen iki Kuveytli çocuktan biri.

@Yazıcızade @Rickkyy dostlar siz ne düşünüyorsunuz,mantıklı mı

Popcornu görsem cevap vermezdim la utandım kendimden JXIWBCIENXISBJSIENXIEH

Ne de güzel kuduruyorsun değil mi? :cool:

Bu arada Müslüman ve vicdanlı kardeşlere bir tavsiyem var, Boykot Dedektifi uygulamasını kullanabilirsiniz. İçerisinde boykotlu ve alternatif ürünler listelenmiş vaziyette ve her ürün için nedenlerini de altlarında yazıyorlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri