o sakaryanın neresidne acaba pm gelir misin hocambaşiskeledeyim hocam ben valla imkan varsa süper olur
sat gitsin max gidecek bir karttırvalla arkadaş biraz delikanlı dediğimiz abilerden hani kardeşim sorunun neyse çözelim istersen kimliğimi falan atayım sana kargo paranıda vereyim falan hesabı yapıyor.Bu zamana kadar çok ürün sattım elektronikte hiç kötü biriyle karşılaşmadım ama insan bilemiyor türkiyede ne ile karşılaşacağını
Piyasa değerinin nerdeyse 2 katına anlaşılmış.sat gitsin max gidecek bir karttır
sat gitsin max gidecek bir
sıkıntı yok abi haklısın arkadaş biraz fazla ısrarcı biri yani yerim belli yurdum belli istersen bütün bilgilerimi sana atayım falan diyince biraz kuşkulandım satın alımı iptal ettim bundan sonrası için elden alacak varsa vereceğim zaten normade ben satmıyorum pg ile arkadaş çok ısrar ettiPiyasa değerinin nerdeyse 2 katına anlaşılmış.
Düşünün adam o paraya belkide 6700xt alabilecekken neden rx6600 alsın.
Arkadaşın malını özel klan nedir.
Unutmayın dolandırıcılar hep uyanık geçinenleri avlar.
Tanımam etmem iki tarafı da hayırlısı olsun. Ben sonucunu %99 biliyorum.
valla kendini garnatiye almak için serinou kaydet her detayını fotoğrafla videoya çek ısı değerlerini çek seri noyu videolarda göstererek videoya al ama gider onuda değiştirir yapacak olan adam senin bileceğin iş heer açıdan kendini garantiye al yolluyorsan yollaabi şimdi alıcı arkadaş aradı çalışıyorum dedi ben kocaelindeyim o sakaryada skıntı yok gerekirse kestiği parayı veririm dedi bilemedim yollasam mı kargo ile yoksa yollamasam mı sence video falan alıp yollasam sıkıntı olur mu çok arada kaldım valla
valla millet sahte kimlik atıyor vs vs bilgi atmakla bu devirde işler yürümüyor artık 13 yaşında çocuk artık senin adından soy adından hastane randevuna kadar görebiliyor veri güvenliği yok ondan bilgilerimi atarım vs bunlar faso fisosıkıntı yok abi haklısın arkadaş biraz fazla ısrarcı biri yani yerim belli yurdum belli istersen bütün bilgilerimi sana atayım falan diyince biraz kuşkulandım satın alımı iptal ettim bundan sonrası için elden alacak varsa vereceğim zaten normade ben satmıyorum pg ile arkadaş çok ısrar etti
Geçen pg ile rx590 sattım 5 gün zor uyudum bide piyasada çok olan msi armour modeli bozuğu iade edilecekmi diyedarboğaz yapmaz demi i312100 f hani belki ilerleyen zamanda işlemciyi değiştirebilirim ana kartım 13.nesili falan geliştiriyor fakat şuan için mümkünatı yok işlemci almamın en erken yaza alabilirim işlemci ekran kartınıda almışken alabileceğimin en iyisi olsun istiyorum bidaha zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iade kabul etmediğimi vs yazdım açıklamaya daha öncede elektronik sattım bi problem yaşamadım ama evet beni de strese sokuyor param güvende işi yani heleki şu zamanda çok sıkıntı
İyi yaptınız. Başkasının kaybını hafife alarak sat gitsin diyorlar. Eminim kendilerinin 100 lirası gitse uyku tutmaz bir sene başkası olunca böyle gazlıyorlar.sıkıntı yok abi haklısın arkadaş biraz fazla ısrarcı biri yani yerim belli yurdum belli istersen bütün bilgilerimi sana atayım falan diyince biraz kuşkulandım satın alımı iptal ettim bundan sonrası için elden alacak varsa vereceğim zaten normade ben satmıyorum pg ile arkadaş çok ısrar etti
Abi istersen kaydın olsun gene fark etmiyorki ben 2-3 yıl mahkeme köşelerinde sürünüp binlerce para avukatına dosya masrafına verdikten sonra ne anlamı var belki arkadaş delikanlı biriydi belkide değildi onu bilemem fakat alınca risk değil elindekiyle yetinmeyi bileceksin istediğim oyunları açıyor halimden memnunum çok da bir fark olmaz öyle yükseltmeye verebileceğim çok bir paramda yok satacağıma dursun benle zaten 5-6 ay sonra üniye gideceğim uğraşmaya değmezİyi yaptınız. Başkasının kaybını hafife alarak sat gitsin diyorlar. Eminim kendilerinin 100 lirası gitse uyku tutmaz bir sene başkası olunca böyle gazlıyorlar.
Ürünü teslim alacak, sonra zaten hazır olan başka kutu ile iade oluşturacak, tabi kart yok kutuda. Sende kargoyu teslim alırken video çekmediğin için kargonun iç değiştirilip iade edildiğini ispatlamak zorunda kalacaksın. Video çeksen bile savcılığa suç duyurusunda bulunarak ispatlamak zorundasın. PG sistemi bu süreçte parayı satın alana iade etmiş olacak. Sende kartı bedava vermiş olacaksın.