MSI Mag M100r Pz Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Dostlar Sistemim
ANAKART=MSI PRO B650M-E
İŞLEMCİ=RYZEN 7 9700X
RAM= CORSAİR 16GB 6000 MHZ
PSU =CORSAİR CX750
EKRANKART=ASUS TUF 3070Tİ
CPU SOĞUTUCU= Thermalright Peerless Assassin 140 SE KENDİ SİTESİNDE VERİLEN UZUNLUK 158 BEN ÖLÇTÜĞÜMDE 165 ÇIKTI

ŞUANKİ KASAM 2015 LERDEN KALMA OFİS KASALARINDAN YAN KAPAĞI ÖN KAPAKLARI ÇIKIK ANLAYACAĞINIZ KASAM ÇIPLAK ARTIK Bİ KASA LAZIM VE BİRAZ ARAŞTIRDIM MSI MAG PANO M100R GÜZEL GÖZÜKTÜ MSI SİTESİNDE MAKS 166 MM CPU FANI DESTEKLER YAZIYOR SİZCE GÜZEL KASAMI ALMALIMIYIM BİRDE EĞER KASA ALIRSAM İÇİNE EKSTRA 3 ADET DAHA FAN ALACAĞIM TOPLAM 7 ADET FANIM OLACAK BU FANLARIN HAVA AKIŞINI NASIL VERMELİYİM KASANIN FAN TAKILABİLEN HER BÖLGESİNİ KULLANMAK İSTİYORUM İLLA BU KASA OLMASINA GEREK YOK SİZDE KASA ÖNERE BİLİRSİNİZ CPU FANIMA UYGUN

Tavsiye etmem ucuz hissiyatlı bir kasa.
Dandik markaların akvaryum kasaları bundan iyidir.

Arkadaşlar bu kasamı yoksa lian li vision Compact V2 flow mu?

Taş gibi ağır bir kasa fanları da çok sessiz kendim kullanıyorum
1 ay aktif kullandım, fiyatı bandında beş para etmez bana göre Çağdaş.
Akrilik akvaryum mu olur Allah aşkına.
PSU saklama bölmesi bile ben kalitesizim diye bağırıyor.
Ben hiç ısınamadım şahsen.

Hocam aerocool d501a alabilirsin hava akışı çok iyi hic fan almana gerek yok orjinal fanları aşırı sessiz minumum 500rpm max 1600rpm dönebiliyor.500 rpm de sesi hiç çıkmıyor bazen pc kapalı sanıyorum o derece sessiz 1000rpmde tatlı az bisey hava sesi çıkıyor ve üstüne gerek kalmıyor 1000rpmde epey iyi havayı alıp atabiliyor.Typec girişi usb 3.0 girişi vs epey güzel yeni bir kasa.Kablolama alanı da güzel yapmışlar.Rgb leri de gayet iyi baya modu var parlaklığı vs de gayet yüksek. 3200 ile 4000 arasında degisiyordu fiyatı.Akvaryum alacaksan da sen bilirsin lianli o11 bak.

1 ay aktif kullandım, fiyatı bandında beş para etmez bana göre Çağdaş.
Akrilik akvaryum mu olur Allah aşkına.
PSU saklama bölmesi bile ben kalitesizim diye bağırıyor.
Ben hiç ısınamadım şahsen.
fiyat konusunda bir şey diyemem ben alalı neredeyse 2 sene olacak , memnunum , biraz da beklenti ile alakalı bir durum bana fazlasıyla yetiyor

Tavsiye etmem ucuz hissiyatlı bir kasa.
Dandik markaların akvaryum kasaları bundan iyidir.
Peki illa akvaryum olmasınada gerek yok benim sisteme göre nasıl bir kasa almalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aerocool d501a alabilirsin hava akışı çok iyi hic fan almana gerek yok orjinal fanları aşırı sessiz minumum 500rpm max 1600rpm dönebiliyor.500 rpm de sesi hiç çıkmıyor bazen pc kapalı sanıyorum o derece sessiz 1000rpmde tatlı az bisey hava sesi çıkıyor ve üstüne gerek kalmıyor 1000rpmde epey iyi havayı alıp atabiliyor.Typec girişi usb 3.0 girişi vs epey güzel yeni bir kasa.Kablolama alanı da güzel yapmışlar.Rgb leri de gayet iyi baya modu var parlaklığı vs de gayet yüksek. 3200 ile 4000 arasında degisiyordu fiyatı.Akvaryum alacaksan da sen bilirsin lianli o11 bak.
Lianli maşallah çok paahlı bütçem maks 4200 başka güzel kasalar varmı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,312
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri