SERIAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Neyse bu sefer temiz çıktı çok şükürUmarım salatalık çıkmaz bu sefer
Kablosuz diye almayın sakın ha
Metal üzerinde orta derece çizik/kararma
Gözüne carpan su için termos var mı hocam büyüklerden bakınıyorum denk gelirse alacamMetal üzerinde orta derece çizik/kararma
ben anlamam ki bak atmıslar bi taneGözüne carpan su için termos var mı hocam büyüklerden bakınıyorum denk gelirse alacam
hasar var diyor hacıAlıntıyı görüntüle
Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Mat Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 Litre, Mat Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Şansına birazda bazen sıfır gibi sadece ambalajı açılmış çıkarken bazen normal nadirde olsa çok kötü çıktığı oluyor. Beğenmez isen zaten sorunsuz iade ediyorsun çok takılıp kafanı yorma gelince kendin karar verAlıntıyı görüntüle
bu konunun gurmelerinden bi yardım bekliyorum, bütçem sıkıntılı bu aralar dardayım amazon depoda böyle bir ayakkabı buldum baya da uygun fiyat markasına göre. Sizce alınır mı? Kargoyu açtığımda ne görebilirim en fazla?
Kardeşim burası depo ikinci el başlığı. Buraya hasarlı veya iade depo ürünleri paylaşıyoruz.. Hasarlı yazacak tabii ki.ben anlamam ki bak atmıslar bi tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hasar var diyor hacı