Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Umarım salatalık çıkmaz bu sefer
Neyse bu sefer temiz çıktı çok şükür

85E4431A-E3E1-40B7-8334-4F14CB19F5A2.webp

Gözüne carpan su için termos var mı hocam büyüklerden bakınıyorum denk gelirse alacam
ben anlamam ki bak atmıslar bi tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

hasar var diyor hacı

yaninizda taşırım diyorsaniz kesinlikle 1 ltden büyük almayın üzülürsünüz :kekw:

1782658503066.webp

bu konunun gurmelerinden bi yardım bekliyorum, bütçem sıkıntılı bu aralar dardayım amazon depoda böyle bir ayakkabı buldum baya da uygun fiyat markasına göre. Sizce alınır mı? Kargoyu açtığımda ne görebilirim en fazla?

Alıntıyı görüntüle

bu konunun gurmelerinden bi yardım bekliyorum, bütçem sıkıntılı bu aralar dardayım amazon depoda böyle bir ayakkabı buldum baya da uygun fiyat markasına göre. Sizce alınır mı? Kargoyu açtığımda ne görebilirim en fazla?
Şansına birazda bazen sıfır gibi sadece ambalajı açılmış çıkarken bazen normal nadirde olsa çok kötü çıktığı oluyor. Beğenmez isen zaten sorunsuz iade ediyorsun çok takılıp kafanı yorma gelince kendin karar ver

ben anlamam ki bak atmıslar bi tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hasar var diyor hacı
Kardeşim burası depo ikinci el başlığı. Buraya hasarlı veya iade depo ürünleri paylaşıyoruz.. Hasarlı yazacak tabii ki.

Bu arada hasarlı tamamen şansa kalmış. 10 tane aldıysam 3 tanesi kötüydü. Diğerleri ya sıfır gibi yada ufak tefek çizikler var. Şans işi.

Bilgisayarın yanında yazın soğuk su bulundurayım diye kendime depodan ayırdığım termos. Ağır hasarlı diyordu sadece altında hafif eziklik var.
1782660011461.webp

Geri