Yeni Nesil RTX 3000 seride sorunlar

Bakır kapalı yapının içinde korozyona uğruyor. Onun dışında malzeme değişimi ile yapılabilir şeyler. Ama seri üretimi, kasa uyumu falan sıkıntı oluyor bunlarda.
Nikel kaplı bakırdan yapılsa Noctua d15 alt yüzeyi gibi olacak pürüzsüz kare içinin yüzeyi o zaman belki korozyon giderebilir ama seri üretimi yapılabilir diye düşünüyorum çünkü bu olan parçalar tek bir bakır yüzey üstünden 6 adet nikel kaplı boru ile birleştirilik alüminyum kanalların içinden geçirilebilir. Normal kartlardan farklı olan tek şey gpu zarına değecek geniş bir yapıya sahip olmayıp yerine göbek kısmına hızlı iletebilecek bir yüzey tasarlanabilir. Biraz fazlamı abartmışım. 🧐

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Onu bilerek cevap verdim zaten?

@Rambo_87 3090 yerine 3080 istiyorsunuz değil mi? 3090 farkına değmez diye düşünüyorum.
Rtx 3090 diyordum ama testleri görünce. Omg wtf dedim. Deymez. Rtx 3080 kesin. 800 euro cebimde durur ve rtx 4080 upgrade ederim

Hayır ama yüksek Ar-Ge gerektirecektir o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle.
Kesin ama varya yapılsa net kart 49 derecenin üstünü geçmez :D

Ya aslında örnek bi Tridi çalışma üzerinde yapıp konsept satmak aklıma hiç fena gelmiyor :D
@MBZ|

Ya aslında örnek bi Tridi çalışma üzerinde yapıp konsept satmak aklıma hiç fena gelmiyor :D
@MBZ|
ASUS MSI falan denemez de. Zotac, HIS, Powercolor falan bir şansını dene.

ASUS MSI falan denemez de. Zotac, HIS, Powercolor falan bir şansını dene.
İşe yarasa Asus'un Matrix den iyi olurmu ? Hem maliyet düşürür.
video-cover-loop.jpg

Maliyet düşürür ama Matrix yerine alınmayabilir. ASUS kendi içinde kendine rakip istemeyebilir mesela.
Haklısın. Asus Rog Strix in RTX 3080 oyun test videoları ben görmedim hiç kaç derece olduğunu merak ediyorum.

Poscap kullanınca o firma kötü olmuyor söyliyim.
En azından 2 MLCC 4 POSCAP olsaydı bazı modellerde, FE bile 2-4 yapıda. 0-6 gelen modeller de çok.

Haklısın. Ama Asus Rog Strix in RTX 3080 oyun test videoları ben görmedim hiç kaç derece olduğunu merak ediyorum.
ROG yayın yasağı yeni kalktı diye biliyorum. Çıkar yakında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,116
Üyeler
192,883
Son üye
xyze
Geri