Iphone 7 2022 de alınır mı

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar sadece 5 ay kullanacağım sizce alayimmi birde kaç TL ye kadar vereyim fazla vermek istemiyorum 4000tl bütçem var sizce ne yapayım.

Şahsen o bütçede Redmi Note 9 tercih ederdim.

4000TL bütçen varsa ıphone 7 falan tercih etme daha iyileri var

Son düzenleme:
2000 TL ye iphone 7 bulursun. 5 ay için yeterde artar.

İphone 7 Plus bulmaya bak. Andoidlerin çoğundan daha iyidir + satmaya çalıştığın zaman fiyatı ölmez. 1 ay içinde 3'den 4'e çıktı telefonun ederi. Andorid alsan şuan 500 düşmüştü :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen o bütçede Redmi Note 9 tercih ederdim.
Sorunlu telefon. 7, 8, 9S gördüm ben 7 abim 8 kullandık bir daha Andorid almayız.

2000 TL ye iphone 7 bulursun. 5 ay için yeterde artar.
İmkansız. Bulduğu da arızalıdır.

Android deyip geçiyorsun ama öyle cihazlar var ki Apple ürünlerini ezip geçiyor. Fanboyluğun bir manası yok.
Tabi kanka ezip geçiyor öyledir. Andoidlerin babasını da kullandım hiçbiri 7 gibi tat vermedi. Şimdi 7'yi satsam abimin XS Max'i alıcam.

Çoğu konuda ezip de geçemez. Ben fanboy olsam o kadar sene android kullanmazdım. Anca kamera zoomlarında geçer reis chip konusunda kimse yarışamıyor Apple ile.

@şahin doğan bu arada ucuza bulunan 7lerde mikrofon ahize gibi sorunlar olabiliyor. Benim mikrofon arızalı bazı zamanlarda kısık gönderiyor sesi. Öyle bam diye her gördüğünü alırsan patlarsın söyleyim.

8 sorunsuz ama.

Tabi kanka ezip geçiyor öyledir. Andoidlerin babasını da kullandım hiçbiri 7 gibi tat vermedi. Şimdi 7'yi satsam abimin XS Max'i alıcam.

Çoğu konuda ezip de geçemez. Ben fanboy olsam o kadar sene android kullanmazdım. Anca kamera zoomlarında geçer reis chip konusunda kimse yarışamıyor Apple ile.
Aga öyle laf etmişin de kullandığın cihazlar note 7 8 9s yani. Amiral kullanmayıp nasıl laf atıyosunuz cidden anlamıyorum ben mesela ip12 kullandım aşırı buglu yazılımı vardı sözde apple yazılımı asla buglu olmazdı donmaz kasmazdı. Hepsi palavra.

Aga öyle laf etmişin de kullandığın cihazlar note 7 8 9s yani. Amiral kullanmayıp nasıl laf atıyosunuz cidden anlamıyorum ben mesela ip12 kullandım aşırı buglu yazılımı vardı sözde apple yazılımı asla buglu olmazdı donmaz kasmazdı. Hepsi palavra.
Aşırı buglu yazılım? Gerçekten mi?
Samsung Note ve S serisini de kullandığım oldu. Note serisinin bataryası şişiyordu lan neyi anlatıyorsunuz.

Adam 5 aylık kullanacakmış işte alsın kullansın zaten piyasası düşmüyor. Bu konuda piyasası zayıf android önermenin manası ne? 4K paraya yeni nesil S serisi mi bulacak bu adam?

Arkadaşlar sadece 5 ay kullanacağım sizce alayimmi birde kaç TL ye kadar vereyim fazla vermek istemiyorum 4000tl bütçem var sizce ne yapayım.
7plus bulabilirsin al güzel telefon fena degil

kaçak aldın galiba .D

alırken batarya durumu önemli onu kontrol et %100 ler sıkıntılı oluyor orijinal olsun batarya

alırken batarya durumu önemli onu kontrol et %100 ler sıkıntılı oluyor orijinal olsun batarya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,993
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri