HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 533
Arkadaşlar sadece 5 ay kullanacağım sizce alayimmi birde kaç TL ye kadar vereyim fazla vermek istemiyorum 4000tl bütçem var sizce ne yapayım.
Sorunlu telefon. 7, 8, 9S gördüm ben 7 abim 8 kullandık bir daha Andorid almayız.Şahsen o bütçede Redmi Note 9 tercih ederdim.
İmkansız. Bulduğu da arızalıdır.2000 TL ye iphone 7 bulursun. 5 ay için yeterde artar.
İmkansız. Bulduğu da arızalıdır.
Tamam kanka bursaya gidersen alırsın250 TL pazarlık yapıp alınır. İndirmese bile güzel fiyat.iPhone 7 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 7 mi arıyorsunuz? iPhone 7 fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Android deyip geçiyorsun ama öyle cihazlar var ki Apple ürünlerini ezip geçiyor. Fanboyluğun bir manası yok.bir daha Andorid almayız.
Tabi kanka ezip geçiyor öyledir. Andoidlerin babasını da kullandım hiçbiri 7 gibi tat vermedi. Şimdi 7'yi satsam abimin XS Max'i alıcam.Android deyip geçiyorsun ama öyle cihazlar var ki Apple ürünlerini ezip geçiyor. Fanboyluğun bir manası yok.
Aga öyle laf etmişin de kullandığın cihazlar note 7 8 9s yani. Amiral kullanmayıp nasıl laf atıyosunuz cidden anlamıyorum ben mesela ip12 kullandım aşırı buglu yazılımı vardı sözde apple yazılımı asla buglu olmazdı donmaz kasmazdı. Hepsi palavra.Tabi kanka ezip geçiyor öyledir. Andoidlerin babasını da kullandım hiçbiri 7 gibi tat vermedi. Şimdi 7'yi satsam abimin XS Max'i alıcam.
Çoğu konuda ezip de geçemez. Ben fanboy olsam o kadar sene android kullanmazdım. Anca kamera zoomlarında geçer reis chip konusunda kimse yarışamıyor Apple ile.
Aşırı buglu yazılım? Gerçekten mi?Aga öyle laf etmişin de kullandığın cihazlar note 7 8 9s yani. Amiral kullanmayıp nasıl laf atıyosunuz cidden anlamıyorum ben mesela ip12 kullandım aşırı buglu yazılımı vardı sözde apple yazılımı asla buglu olmazdı donmaz kasmazdı. Hepsi palavra.
7plus bulabilirsin al güzel telefon fena degilArkadaşlar sadece 5 ay kullanacağım sizce alayimmi birde kaç TL ye kadar vereyim fazla vermek istemiyorum 4000tl bütçem var sizce ne yapayım.
kaçak aldın galiba .DAga öyle laf etmişin de kullandığın cihazlar note 7 8 9s yani. Amiral kullanmayıp nasıl laf atıyosunuz cidden anlamıyorum ben mesela ip12 kullandım aşırı buglu yazılımı vardı sözde apple yazılımı asla buglu olmazdı donmaz kasmazdı. Hepsi palavra.
Günde 4 kez şarja koyacaksan alArkadaşlar sadece 5 ay kullanacağım sizce alayimmi birde kaç TL ye kadar vereyim fazla vermek istemiyorum 4000tl bütçem var sizce ne yapayım.