Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,998
bende de arkadaşın dediği gibi türk telekomda 35 alıyodum türknette 70 şu anValve'da 36 alıyorum?
bende de arkadaşın dediği gibi türk telekomda 35 alıyodum türknette 70 şu anValve'da 36 alıyorum?
Turknette valve'da 36 alıyorumbende de arkadaşın dediği gibi türk telekomda 35 alıyodum türknette 70 şu an
doğrudur yaşadığınız konuma göre de değişiyo biraz şans işi bu internet sağlayıcılarıTurknette valve'da 36 alıyorum
Riot sunucularında 2
Dediğiniz gibi şansa bağlı + olarakdoğrudur yaşadığınız konuma göre de değişiyo biraz şans işi bu internet sağlayıcıları
Konularıma bakabilirsiniz.Teşekkür ediyorum bilgiler için. Cs go oyuncusuyum bende
Türknet kullanıyorum 250 TL olacağı için ;
Milencom netspeed yada gıbırnet düşünmekteyim. Bunlar arasında yada farklı bir iss en sağlıklı stabil bağlantısı olan, Ping’i aralarında en iyi olan ve paket loss sorunu yaratmayacak bir iss tercih edeceğim. Veri olarak şuan elimde gıbırnet tracert sonuçları var diğer iss ler için yok.
Valve sunucularına tracert yapabilecek ama mutlaka istanbul lokasyon ftth fiber kullanıcılarının tracert sonuçları benim için karar verme konusunda önemli olacak.
Ona göre tercih yapacağım
@ApRâ
@pythonoX
Hangi firma?Valve'da 36 alıyorum?
TurknetKonularıma bakabilirsiniz.
Veganet
Fixnet
Millenicom
Bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi firma?
Belki x firma geçsen daha düşük alıcaksınbelki şuan sana gore bu düşük başkasına gore yüksek lokasyonuna gore
![]()
Valla şehir neresi? Ona gore soyleycem.Turknet
İstanbulValla şehir neresi? Ona gore soyleycem.
36ms hiç iyi bir ping değil.İstanbul
Nasıl değil?36ms hiç iyi bir ping değil.
Yurtdışı pinginizi belirtim.Nasıl değil?
İstanbulda 1ms alıyorum