❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

örnek link atar mısın hocam?

Bu manyetik, hissiyat anlamında kötü. Rapid trigger arıyorsanız;
Bunlarda tmr var, wasd'yi manyetik switchle geri kalanları normal mekanik switchlerle kullanıp hem yazım hissiyatını koruyup hem de rapid trigger kullanabilirsiniz zaten rapid triggerda da sadece wasd kullanılıyor oyunlarda.
tuşa dokunur dokunmaz algılasın istemiyorum. Elim tuş üstünde iken yanlışlıkla basıyor. Tuşa gerçekten basınca bassa yeter.

tuşa dokunur dokunmaz algılasın istemiyorum. Elim tuş üstünde iken yanlışlıkla basıyor. Tuşa gerçekten basınca bassa yeter.
O zaman konudaki ürün daha iyi sizin için. Tactile switchler linear gibi tok, blu switch hissiyatı ama sesi yok. Veya gateron black bakabilirsiniz 55g.

Wraith üzerinde Atk68 v2 falan var onlara bakabilirsin,yada mad68 pro var, bunlar performans olarak daha iyi
Tasarım olarak beğenmedim pek. Attığım akko'yu çok beğendim ama sessizz ise kötü...

O zaman konudaki ürün daha iyi sizin için. Tactile switchler linear gibi tok, blu switch hissiyatı ama sesi yok. Veya gateron black bakabilirsiniz 55g.
rog white switch tadında arıyorum yani şuan kullandığım. Bunun sesi çok güzel.

Bahsettiğim ürünlerin alü case olanları var, rapid trigger alıyorsanız performansı iyi olan ürünleri almak daha mantıklı bence,
ozaman melgeek felan almak gerek swıtch olarak daha ıyılerdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rog white switch tadında arıyorum yani şuan kullandığım. Bunun sesi çok güzel.

blue swıtch gıbı

ozaman melgeek felan almak gerek swıtch olarak daha ıyılerdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

blue swıtch gıbı
Tam blue değil. Hatta rog red'den daha sessiz.

Geri